Stilling: helse > ADHD >

hvordan å behandle gastroenteritt hos barn

  Da vil barnet oppleve magekramper, kvalme, oppkast og diar¨¦, kan de bare ha gastroenteritt. Gastroenteritt, også ofte referert til som "magen influensa," er teknisk sett ikke influensa, og er ikke forårsaket av influensaviruset, men heller mange forskjellige virus. Andre symptomer som kan følge med gastroenteritt er feber, hodepine, med episode varer i gjennomsnitt 1 til 3 dager, men i noen tilfeller så lenge som 10 dager. Fordi symptomene forbundet med gastroenteritt kan føre til dehydrering, er det viktig å vite hvordan å behandle den, spesielt når det et barn som er syke med gastroenteritt.

Du trenger:
desinfiseringsmiddel spray og renere
. Engangs gummihansker.
Hånddesinfeksjon.
Over-the-counter medisiner for å redusere feber.
Kjøleelementer.
Rehydrering løsning.
Bananas.
Rice.
Applesauce.
Toast.


en.
Prøv og holde barnet i ett spesifikt rom. Dette vil bidra til å isolere viruset ansvarlig for gastroenteritt, som tilfeldigvis er ganske smittsom. Det vil også hjelpe å la barnet til å bruke en bestemt bad i huset og har andre familiemedlemmer bruke en annen, slik at viruset kan være inneholdt. Men, når det bare er ett bad i hjemmet bruke en desinfiserende rengjøringsmiddel eller spray etter hver gang barnet bruker toalettet.
To.
Sjekk og monitor for tilstedeværelsen av en feber. Når feberen er tilstede i et barn med gastroenteritt, kan det være vanskelig å få dem til å holde ned over-the-counter medisiner for feber på grunn av mageproblemer og intermitterende anfall med oppkast. I denne omstendighet, bør den overordnede prøve andre metoder for å redusere feber, som plassering av kjøleelementer under armene og i lysken regionen eller kald komprimerer til hodet og nakken.
tre.
Plasser en bøtte fylt med en liten mengde vann ved siden av barnets seng. Dette vil eliminere konstante turer til badet eller uheldige uhellet når barnet ikke kan gjøre det til badet raskt nok til å kaste opp. Det vil også oppmuntre barnet til å bli i sengen, som kan hjelpe avgjøre deres magen raskere.
Fire.
Bruk engangs gummihansker ved rengjøring opp noen oppkast. Siden gastroenteritt er svært fengende, er det viktig å begrense kontakten med kroppsvæsker fra smittede barnet. Dette betyr konstante håndvask og bruk av hånden sanitizers å bidra til å kutte ned på spredningen av viruset. Pass på at barnet også vasker hendene etter hvert bad bruk.
Fem.
Oppmuntre små slurker og drikker av rehydrering løsning. Utvanning løsningen inneholder de riktige mengder av karbohydrater og elektrolytter for å hjelpe barnet fylle det som er tapt på grunn av oppkast og diaré. Små slurker har en bedre sjanse til å bo ned og blir absorbert tilbake i kroppen, mens drikke store mengder på en urolig mage kan ikke sitte godt, og føre til at barnet til å kaste den opp igjen. Det kan være nyttig å bruke en teskje og mate barnet rehydrering løsningen et par teskjeer med få minutter til de har tatt ned minst 1 /2 kopp per hver episode av diaré.
Seks.

Gi barnet isen chips å suge på. Kulden fra isen kan bidra til å redusere magen kramper som kommer med en urolig mage. Det er også en god måte å snike i hydrering.
7.
Innføre mat i små mengder da episoder med oppkast avta. Utnytte Brat kosthold som består av bananer, ris, applesauce og toast. Dette vil bidra til å oppmuntre et tørt diett som ikke er irriterende på en følsom mage.
8.
Fortsett bedrest i minst 24 timer etter oppkast og diaré stopper. Barnet vil bli svak og trenger tid til å forynge, hydrat og næring til kroppen med mat en gang i stand til å tåle dem.

Tips og advarsler


 • Foreldre til små barn bør holde rehydrering løsning på hånden. Rehydrering løsninger kan også bli funnet i is pop form, som er en pen måte å oppmuntre barnet til å holde seg hydrert.
 • Når du ikke klarer å få feber å bryte, er det viktig å ringe lege og oppsøke medisinsk behandling. Også, hvis diaré og oppkast ikke avta og barnet er i stand til å holde nede væsker, er det viktig å oppsøke medisinsk behandling for å hindre dehydrering.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------