Stilling: helse > ADHD >

hvordan å gjenoppleve barndommen

   Gjenoppta kontakten med barndommen din kan være en kraftig påminnelse om hvem du er, og hva som er virkelig viktig. Her er noen måter å skru klokken tilbake
en.
Tilbring tid med barna. Kids se verden med en uskyld og emosjonell umiddelbarhet voksne ofte glemmer. Hvis du har slektninger, venner eller naboer med barn, tilbud om å sitte barnevakt eller ta vare på barna sine når det trengs.
To.
Se over barndom bilder. Som du gjør, notat som mange detaljer du kan huske: stedet, andre mennesker i bildene, stemningen du var i da den ble tatt. Detaljer hjelpe å fylle i bakgrunnen av et spesielt øyeblikk, og lar deg viscerally oppleve hvordan det var.
Tre.
Ta en tur tilbake til barndomshjemmet. Hvis det er nå eid av noen andre, ta kontakt med dem og høflig be om en omvisning. Mange eiere vil forplikte. Finn din favoritt tomter som barn, og skrive ned så mange å fortelle detaljer som du kan huske. Til tross overflaten endringer, fysisk være på samme plass som du bebodde som et barn er en effektiv måte å bringe deg tilbake til den tiden.
Fire.
Midlertidig scatter noen barndom leker og spill rundt stua. Vurder dem gjenstander, levende biter av fortiden. Disse kan være underbevisstheten prods å ta barndommen tilbake.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------