Stilling: helse > ADHD >

hvordan å levere en baby i baksetet av en drosje

   Gleden av ankomsten av en ny baby kan noen ganger gi kaos. Det er anspent øyeblikk for mor-å-være, og alle som omgir henne. Dette er hovedsakelig så når mor gir uventede fødsel i ryggen av en drosje. Ikke bekymre deg, bare følg disse trinnene for å levere en baby i baksetet av en drosje
en.
Ikke få panikk. Forbli rolig. Dette vil hjelpe moren å holde deg rolig og fokusert.
To.
Legg mor på ryggen, på langs langs baksetet på drosje. Hun trenger god plass til bena for å strekke og spre seg i for å levere barnet.
Tre.
Spre en skjorte, håndkle eller jakke over morens mage. Dette er hvor du vil plassere barnet etter at hun har levert det.
Fire.
Sjekk mors vaginal område for tegn på babyens hode. Når du ser hodet, pålegge mor å presse med hver sammentrekning. Hver sammentrekning vil hjelpe barnet å flytte nedover mot åpningen av vagina.
Fem.
Se hodet til babyen, og sørge for at det snur til den ene siden eller den andre. Dette skjer slik at moren er i stand til å levere skuldrene og resten av kroppen. Hvis barnets kropp ikke slår, prøve å hjelpe den i å gjøre det. Har moren fortsetter å presse babyen resten av veien ut.
6.
Plasser levert barnet på mors mage. Pakk baby i klær tidligere plassert på mors mage, og gi barnet en liten puss for å stimulere gråte. Det er ikke nødvendig å klippe navlestrengen på dette tidspunktet.
7.
Drive barnet og moren til nærmeste sykehus. Hold begge varmt og trygt inntil du kommer i drosje.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------