Stilling: helse > ADHD >

hvordan å øke maskulinitet

   Føler pysete? Livsstil går en lang måter mot å bestemme en persons maskulinitet. Her er måter å øke din selvtillit og komme i kontakt med ditt indre menneske
en.
Hold opp med hygiene. Dusj og barbering hver dag. Børst tennene. Kjør en kam gjennom håret ditt. Selv om disse tingene er enkle, mange menn ikke klarer å opprettholde vanen.
To.
Ta deg tid til å kle godt. Iført svette bukser og en ratty t-skjorte gjør at du ser ut som en boms, ikke noen som er trygg. En god tommelfingerregel er å kle så ville du ikke være flau for å møte en kvinne for en improvisert lunsj.
Tre.
Sett deg mål og møte dem. Ved å sette og holde små mål, vil du begynne å øke selvtilliten din. Som din trygghet øker, vil du være i stand til å sette og oppnå større mål som igjen øker selvtilliten din enda mer.
fire.
Exercise. Ingenting kan øke maskulinitet som trening. Start med et lite aktivitet, som 15 minutter med jogging, og etter hvert slå den opp.
Fem.
Lær en ny ferdighet. Confident menn er konstant elever. Ved å lære en ny ferdighet, viser du til deg selv at du er i stand til å tilpasse seg alt som livet kaster på deg.
6.
Ta lager av tidligere suksesser. Innser at du har lykkes en gang, kan og igjen, er en kraftig motivator for å ta på seg nye utfordringer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------