Stilling: helse > ADHD >

hvordan å slutte å røyke uten å få vekt

   Hvorfor de fleste opp i vekt når de slutter å røyke? Den nikotin i tobakk er tenkt å aktivere stoffskiftet spørre kroppen til å forbrenne kalorier og fett raskere. Faktisk gjør nikotin kroppen til å brenne rundt to hundre flere kalorier per dag enn det ville i en nonsmoking tilstand. Heldigvis kan dette to hundre calorie overskytende kompenseres for med nøye planlegging, slik at du kan slutte å røyke uten byrden av vektøkning. Her er hvordan
en.
Drikk vann og grønn te.
Carry rundt en mugge med renset vann med deg overalt hvor du går. Når trangen til å røyke slår deg, tar en slurk fra vannet jug. Dette vil ikke bare hjelpe deg å motstå trangen til å røyke ved å holde hendene opptatt, vil den også gi deg en følelse av fylde slik at du spiser mindre. Hvis rent vann er for kjedelig, legg til litt fersk lime juice eller få en kalori gratis flavored vann.
Et annet godt alternativ til vann er grønn te. Folk som drikker minst fire kopper grønn te per dag har vist seg å brenne opp til 160 flere kalorier per dag enn de som ikke gjør det. Dette kan kompensere for mye av det metabolske økningen assosiert med røyking. Bare sørg for å drikke grønn te usøtet eller med en kalori gratis søtningsmiddel.
To.
Bruk Nikotin erstatning.
Studier har vist at folk som slutter å røyke ved hjelp av en nikotin patch eller nikotin tyggegummi er mindre sannsynlighet for å oppleve vektøkning. Den nikotin funnet i disse røyke hjelpemidler bidrar til å undertrykke sult og reduserer tendensen til å erstatte mat for sigaretter. Bruk av nikotin erstatning hjelpemiddel kan også gjøre røykeslutt mindre av en utfordring.
Tre.
Substitute Movement for Smoking.
Når trangen til å strekke seg etter en sigarett slår deg, gå for en rask ti minutters gange. Ikke bare vil dette hjelpe deg å motstå trangen til å røyke, vil det forbrenne kalorier og bidrar til å hindre vektøkning forbundet med røyking. Tre til fire sterk turer per dag kan lett brenne en ekstra 200 kalorier per dag som skal kompensere for den metabolske effekten tapte med røykeslutt.
fire.
Plan A Substitute For sigaretter Andre Deretter Food.
Før du sluttet å røyke, velger en erstatning for sigaretter som er calorie gratis. Dette kan være en kopp kaffe med en kalori gratis søtningsmiddel, sukkerfri tyggegummi, eller en kopp grønn te. Når trangen til å røyke streik, kan dette være din avledning. Det vil også holde deg fra å nå for en høy calorie snack.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------