Stilling: helse > ADHD >

hvordan å undervise en sikker, effektiv aerobic klasse

  Aerobics har alltid vært en morsom, populær måte å holde seg i form. Men visse trekk, dersom det blir gjort feil, kan føre til skader. De fleste instruktørene ikke bare komme opp dit og begynne å lære. Det er et format og visse prosedyrer som må på plass

trenger Du:
Supportive Fottøy
. Motiverende musikk.
Varm opp øvelser.
Aerobic §.
Mage.
Cool Down.
Pulse Taking /Heart Rate Chart.


en.
Det første trinnet for å undervise en trygg, effektiv aerobic klasse er å sikre at alle i klassen, inkludert deg selv, har på seg støttende fottøy. En skal aldri ta en klasse uten å gjøre det. Det er mange veldig bra merker der ute og som instruktør, bør du sette et eksempel.
To.
Neste steg er å velge svært motiverende musikk. Musikken skal høres flott ut, og inspirere folk til å flytte. Det bør også være riktig slag per minutt for hvert segment av klassen. For eksempel vil slag per minutt for aerobic delen være raskere enn de av mage-og avkjøles seksjoner. Som en instruktør, kan du kjøpe cd-er som forhåndsinnspilte, og beats er på plass for deg i henhold til det formatet du underviser.
tre.
tredje, og veldig viktig, alltid begynne med en 5-8 minutters oppvarming. Dette bør omfatte strekker seg, men ikke sprette. Bouncing kan føre til unødig belastning på sener og leddbånd, og vil mot sin hensikt. Hva du ønsker å gjøre er å være sikker på å varme opp musklene du skal bruke i løpet av klassen på forhånd.
Fire.
Deretter, når elevene er varmet opp, så kan du begynne den aerobe segmentet. På dette tidspunktet vil du ønsker å få studentenes pulsen opp og økende. Dette er når de kan begynne å pese, så det er viktig å sirkulere i rommet for å kontrollere og sikre at alle er ok. Pass på at du råd til studenter som ikke kan gjøre noe høye hopp, for å fortsette den aerobe delen med lav effekt trekk. Så lenge deres pulsen er opp der det skal være, og de beveger seg riktig, vil de være å få en god, trygg trening. Den aerobic segmentet bør være ca 20-25 minutter.
Fem.
Som et femte trinnet, bør du gi tid til å ta en puls teller. Studentene skal jobbe på deres mål hjertefrekvens mål, ikke deres maksimale hjertefrekvens, for at for dem opptre på deres aerobe kapasitet. Pulsen bør tas i 6 sekunder ved å plassere pekefingeren og langfingeren på carotisar av nakken din. Press forsiktig. Ved hjelp av diagrammet, studentene legge til en null til tallet de regnet og sjekk på tabellen for å se at de arbeider i sitt utbredelsesområde.
6.
Etter en 5 minutters avkjølt, pass studenter hjertefrekvensen kommer ned til normalt før bringe dem til gulvet for å gjøre Mage. La dem gå rundt, hente vann, og strekke seg. Mage bør bestå av øvre ab arbeid, skråstilte arbeid, og lavere ab arbeid.
7.
slutt, de kule ned vil bli de siste. Det er på denne tiden at du vil ha langsom, avslappende musikk som vil berolige elevene, og tillate dem å strekke musklene brukes under klassen. Strekker bør være langsom og varer i ca 1 minutt på hver strekning. Da har elevene langsomt stige til en stående stilling og heve og senke armene og pust samtidig inn og ut dypt.

Tips og advarsler


 • Pass studenter drikker vann før, under og etter klasse.
 • Muntlig spørre elevene hvordan de gjør slik at de kan svare deg så du sirkulerer i klassen. Spesielt den aerobe delen. På den måten kan du sjekke og høre om de puster skikkelig, eller om de virkelig har det vanskelig selv å snakke.
 • Har bruker elevene håndklær eller matter under abdominal arbeidet for å beskytte sine tilbake fra skade.
 • alltid sirkulere i rommet og sjekke studenter for riktig format og posisjonering for å unngå skader.
 • Aldri har studenter ta en klasse i bare føtter eller sokker.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------