Stilling: helse > ADHD >

hvordan alder sunnere

  Økende eldre betyr ikke nødvendigvis at du må være i dårlig helse. Nyere studier tyder på at sunn livsstil kan være den mest effektive avskrekkende for å redusere risikoen for kronisk sykdom. Forskning viser at de enkeltpersoner som se på vekten, ikke røyker, drikker alkohol i moderate mengder, og trener regelmessig er halvparten så mindre sannsynlighet for å blir ufør senere i livet enn de som ikke praktiserer sunn livsstil vaner. Kosthold og trening er sentrale komponenter for sunn aldring og forebygge kronisk sykdom.
en
Remain fysisk aktive. . . Noen av oss kan bli lei av å høre det så ofte, men fordi kroppens stoffskifte bremser med alderen, er aerobic trening for å øke hjertefrekvensen og hvor raskt kroppen forbrenner kalorier for energi. Styrketrening bidrar også til å øke metabolismen ved å øke muskelmasse. Vitenskapelig dokumentasjon viser at å være aktiv bremser forverring av motoriske nerver så vel.
To.
Consume tilstrekkelige mengder vitamin A og E i den daglige kosten for å redusere risikoen for hjertesykdom og Alzheimer sykdom.
tre.
Spør legen din om screening for tidlig oppdagelse av kroniske sykdommer. Ifølge statistikk, minst halvparten av alle voksne i dette landet eldre enn 65 år har ikke anbefalt forebyggende helse screenings, til tross for mange av disse testene blir dekket av Medicare.
Fire.
Få influensa skutt hvert år, spesielt hvis du er 65 år eller eldre. Mange samfunnet helsemyndigheter nå skal sette i gang kampanjer for å øke offentlig oppmerksomhet om betydningen av voksne vaksinasjoner. Titusener av voksne amerikanere dør hvert år av sykdommer som kan forebygges ved hjelp av vaksiner.
Fem.
Forhindre benbrudd forårsaket av osteoporose med tidlig intervensjon. Tilstrekkelig inntak av kalsium, sammen med regelmessig vektbærende trening, er nødvendig for å bidra til å bygge og vedlikeholde sterke bein. Selv om du først skal prøve å møte kalsium behov ved å inkludere mat rik på kalsium i ditt daglige kosthold, snakk med legen din om å ta kalsium og vitamin D-tilskudd ved behov. Matvarer som appelsinjuice og noen korn, som er beriket med kalsium, er et annet alternativ.
6.
Sjekk dine kolesterol. Regelmessig mosjon (det er det ordet 'E' igjen) øker nivået av HDL (godt) kolesterol i blodet. I tillegg bør du redusere forbruket av mettet fett i kosten, og erstatte dem med umettet fett som oliven og raps olje.
7.
Redusere risikoen for type II (voksen debut) diabetes ved å miste overflødig vekt og økt fysisk aktivitet. Dessverre, som vi blir eldre, til kroppens evne bryte ned glukose i blodet synker, øker risikoen for diabetes. Men flere studier viser at trening for så lite som 15 minutter hver dag kan bidra til å forhindre eller kontrollere sykdommen. Selv om både motstand og aerobic trening anbefales, er trening i noen form gunstig.

Tips og advarsler


 • Langvarig bruk av visse medisiner som anti-inflammatorisk og anti -anfall narkotika, skjoldbruskkjertel hormon, syrenøytraliserende midler, som inneholder aluminium, og noen kreftbehandling legemidler kan øke risikoen for benbrudd i innlegget menopausal kvinner.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------