Stilling: helse > ADHD >

hvordan du blir blek

   Mens de fleste mennesker der ute prøver å sette på som mørke i en brunfarge som mulig, det er en god del av skjønnhet-tenkende mennesker som finner en blek ser til å være mer attraktive. Heldigvis finnes det noen enkle grep du kan ta hvis du ønsker å bli mer blek
en.
Hold ut av solen hele tiden, ikke bare utendørs. Mens du er inne holde gardinene trukket og skodder lukket. Hvis du liker å se lyset, eller trenger å gå utendørs regelmessig deretter sette på en solkrem som er større enn SPF 40 første om morgenen. Også ha en lue og solbriller som helst du går ut.
To.
Exfoliate huden ofte med en loofah eller bad svamp og peeling såpe siden brun hud bare går noen få lag dyp. Hvis du ikke har mye hell med peeling hjemme så gå til kosmetolog eller dag spa for en full kroppsskrubb økten.
Tre.
Bruk en hud lightening produkt som Meladerm som eradicates uønsket pigmentering og mørke flekker og hjelper huden din bli mer blek. Ta kontakt med hudlege din før du starter omfattende bruk av slik krem og når du begynner å gå lett i begynnelsen, slik at du kan overvåke utviklingen av kremen.
fire.
kondensere en agurk og gulrot og klem ut noen lime juice. Ta en spiseskje av hvert og bland dem sammen. Påfør blandingen sammen og la det sitte på huden i 15 minutter og så vaske det av. Lek litt med mengde av hver ingrediens i blandingen å se hva som gjør at du blir mer blek.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------