Stilling: helse > ADHD >

hvordan du bruker disse fem matvarer for å hjelpe helsen din

   Mange ganger vi ikke innser at mat som har en direkte innvirkning på helsen vår. Jeg antar på en måte bestemor hadde rett da hun sa at du er hva du spiser

trenger Du:. .
Tyttebær
soyabønner.
havregryn.
belgfrukter.
fiskeolje.


en.
Mange ting kan skade kroppen vår at vi fordøye, men i dag har jeg fem ting som vil hjelpe våre organer kampen om forskjellige ting. Tyttebær i mange år har vært kjent for å bekjempe sykdom. Drikker tranebærjuice kan redusere urinveisinfeksjoner hos kvinner. Grab et glass to ganger daglig for å få mest mulig ut av tranebærjuice.
To.
Havregryn er noe som har eksistert i mange år og fortsatt en stift i mange husholdninger i dag. En av de viktigste fordelene med Havregryn er det senker kolesterolet og nye studier tyder på det kan også redusere risikoen for høyt blodtrykk og vektøkning. Få at bolle med havregryn klar.
Tre.
Soyabønner er noe du ikke ville tenke på som helse-kur. Nyere studier selv har vist at den kan bekjempe hetetokter hos kvinner med så mye som 52 prosent.
fire.
Belgfrukter er en annen helse-middel som flere mennesker innser. Belgfrukter kan faktisk redusere risikoen for type 2 diabetes med mer enn 40 prosent. Belgfrukter også undertrykke toppene i blod sukker i tillegg.
Fem.
Fiskeolje omega 3 type har vist seg å beskytte hjerneceller, og hjelper med å minske sjansene for Alzheimers i en fersk UCLA Study. som du kan se matvarer kan direkte hjelpe oss ut på mange måter. Det synes i et hektisk vi lever lenger spise sunt er noe vi tar for gitt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------