Stilling: helse > ADHD >

hvordan du husker å fjerne barnet fra bilen

  Jeg er knust hver gang jeg ser nyheter og lære at en annen forelder har glemt sin baby i bilen og kom tilbake for å finne at noe fryktelig har skjedd. Jeg vil være en forelder snart og det er disse tingene som holder meg våken om natten. Etter nøye tenkte, jeg ønsker å tilby noen gratis og relativt enkle løsninger som kan hjelpe nye foreldre til å overvinne uventede avledninger som altfor ofte direkte oppmerksomheten bort fra barnet

Du trenger:. .
Baby
Bil.
Bestemmelse.
Dedikerte venner og kollegaer.
.


en.
Utvikle en ny rutine å alltid sjekke i baksetet på en bil før du forlater den, enten det er ditt eller ikke. En annen viktig ting å gjøre når du nærmer deg en bil er å se helt rundt etter skjulte hindringer som barn eller leker. Når du når ditt reisemål og avslutte bilen, umiddelbart åpne bakdøra og se inn i baksetet. Gjør dette om du vet at du har babyen i bilen eller ikke. Det er viktig at dette blir en vane for både foreldre og for alle som noensinne vil transportere barnet. Hvis du er sikker på at du falt barnet av ved barnehagen eller hvis du vet at i dag er ikke dagen til å drive dem, husker . . . gjør en uforsiktig feil på feil dag har kostet unødvendig livet til for mange små barn.
to.
Hvis du er arbeidsgiver, har du muligheten og bør gjøre det til en prioritet å ser etter ansatte som transport små barn før de kommer til å arbeide. Utpeke flere rekker med parkeringsplasser for foreldre bare. Har noen få mennesker rutinemessig går gjennom parkeringsplassen hver morgen for å sjekke disse bilene for glemte barna. Dette er en perfekt jobb for vektere hvis jobb er å patruljere parkeringsplassen uansett. Tilby dem et insentiv til å utføre disse kontrollene. Også uten tilsyn innlegg skilt i inngangen til bygningen med en påminnelse om å forlate små barn i biler.
Tre.
Bli bedre kjent med dine medarbeidere og utvikle en vane å spørre andre foreldre til små barn hvordan deres barn var å gjøre denne morgenen, og hvilken farge skjorte gjorde sitt læreren har på denne morgenen. Bare denne typen påminnelsen kan føre en person til å huske at de aldri faktisk falt barnet av. Vær oppmerksom på små detaljer. Når du går inn i bygningen fra parkeringsplassen, hold et øye for bilseter og tilfeldig se på biler som du går forbi.
Fire.
For foreldre til små barn som tar dem til barnehagen hver dag, være sikker på at barnehagene har en liste over nødnumre, inkludert flere arbeid tall. Spør at de kaller hvert nummer, og la noen få vite om du ikke har falt barnet av med dem etter en viss tid. Sjekk din mobiltelefon hver morgen etter ankomst på jobb for å være sikker på at ingen har forlatt meldinger til deg. Hvis du bruker Microsoft Outlook, angi daglige påminnelser spørre om du husket barnet. Hvis du bærer en koffert med deg å jobbe, alltid sette den i baksetet på gulvet ved siden av din bilbarnestol. På den måten, må du åpne bakdøren for å hente den, og du kan oppdage et viktig overraskelse når du minst venter det.
Fem.
Forhåpentligvis, noen av disse tipsene vil hjelpe foreldre å huske hva som er viktigst. Hvis arbeidet blir for stressende, og du har vanskeligheter med å fokusere på de tingene du skal gjøre, stopper et øyeblikk. Ta et dypt åndedrag. Pust langsomt og spør deg selv: "Hvorfor er jeg på jobb?" Ditt mest åpenbare svaret er "å tjene penger. " Hvorfor trenger du penger? For å ta vare på familien din, fordi de er viktige for deg. Ikke glem dette! Ta en ekstra 10 sekunder ut av hektisk morgen pendle å bare sjekke baksetet på bilen din!
6.
Hvis du er en forelder, og du leser denne artikkelen på jobben, stopp hva du gjør og gå sjekk din bil. Gjør det nå! Fortell sjefen at du trenger en pust av frisk luft. Hvis denne artikkelen bidrar til å spare bare ett barn, så vil det være det viktigste jeg noen gang har skrevet for denne nettsiden.

Tips og advarsler


 • Din familie bør være din førsteprioritet!
 • Beskytt dem og tenker på dem hvert minutt av dagen!
 • Hvis du har noen bestemt element med deg for å jobbe som du trenger i løpet av dagen , sørg for å plassere den i gulvbordet i baksetet, ved siden av din bilbarnestol.
 • Hvis du er en forelder, og du tror at dette aldri kunne skje med deg. . . Du tar feil!
 • Vær sikker på at barnehagene har flere nødnumre og at de vet hva tid å begynne å ringe dem. Ta en syk dag en gang og setter dem på prøve.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------