Stilling: helse > ADHD >

hvordan du ser ung og frisk i alle aldre

  Mange av oss frykter å bli eldre fordi vi ikke ønsker å se unappealing eller uønsket. Økende eldre trenger ikke å bety tap av attraktivitet. Hvis du tar ordentlig vare på deg selv og la visdom, glede og kjærlighet til å skinne gjennom, vil du ta på en tidløs skjønnhet og ynde, som folk vil tolke som ser yngre enn dine år
en.
Ta godt vare på huden din. Ettersom vi blir eldre, blir huden tørrere, noe som gjør linjer og andre ufullkommenheter mer merkbare. Virkningene av solen bare gjøre ting verre. Det er viktig å bruke en fuktighetskrem med solkrem hver dag. Så snart du bruke fuktighetskrem, vil den jevne ut ujevnheter, noe som gjør at huden ser dewier og jevnere. Den solkrem vil hindre fremtidig skade. Hvis du begynne å beskytte huden din fra solen når du er ung, i 10 til 20 år vil du bli overrasket over hvor mye bedre huden din ser ut enn de fleste i din aldersgruppe.
To.

Husk å spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker hver dag, i tillegg til hele korn og nøtter. Prøv ikke å gå for tung på animalske proteiner og unngå sukker, koffein, bearbeidet hvitt mel, trans-fett og kjemiske tilsetningsstoffer. Jo mindre bearbeidet mat du spiser, jo bedre vil du se og føle.
Tre.
Drikk rikelig med vann og få nok søvn. Drikker 6 til 8 glass vann per dag vil holde deg frisk, samt forbedre utseendet på huden din. Få 7 til 9 timer søvn hver natt vil hjelpe deg å se og føle deg frisk og energisk.
Fire.
Trening har en magisk effekt på utseendet. Dessuten hjelper med vektkontroll, kardiovaskulær helse, og toning musklene på en tiltalende måte, bedre trening humør og bidrar til å holde hormoner på ungdommelig nivå. Hvis du er på utkikk etter en ungdomskilde, er trening trolig en av de nærmeste ting.
Det er så mange måter å utøve at det er lett å finne en du er fornøyd med. Kanskje du ville nyte dans, aerobic, yoga, kampsport, svømming eller en lagidrett. Øvelse trenger ikke å være anstrengende å være effektive. Turgåing er en skånsom og trygg måte å komme i form.
Fem.
Holde deg oppdatert på mote å skape et ungdommelig utseende. Dette betyr ikke å måtte løpe ut og kjøpe trendy eller prangende klær som ikke er flatterende for kroppen din type eller alder. Hva det betyr er å holde et øye på kutt, farger, necklines og hemlines av klær, som endring i stil med noen få år. Du kan deretter legge til passende, flatterende elementer i din garderobe som er aktuelle. Ikke glem mote fra nakken og opp. En moderne frisyre og øyeglasset rammer vil ta år av utseendet ditt. Hvis du farger håret eller bruke sminke, skal varme farger gjør at du ser yngre ut enn kule farger. En mer naturlig utseende er alltid mer ungdommelig enn noe som er for intens.
6.
Hold læring og bo interessert i livet. Når du har en lidenskapelig interesse for ting, gjør det deg mer interessant for andre, og som vil faktisk gjøre deg vises mer attraktiv og ungdommelig. Entusiasme er en veldig karismatisk trekk!
7.
Nurture relasjoner til de du bryr deg om. Når du gjør en kjærlig forbindelse med familiemedlemmer, venner og fellesskapet, gleden du opplever vil forbedre immunforsvaret og gjør deg glowingly sunn og attraktiv på alle måter. Prøv å finne muligheter for overraskelse handlinger av godhet. Du vil finne deg selv smiler mye mer. Og et smil er definitivt mer ungdommelig og attraktiv enn en skuler!

Tips og advarsler


 • Når du gjør endringer i kostholdet ditt eller begynnelsen en øvelse, det er en god idé å konsultere legen din.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------