Stilling: helse > ADHD >

hvordan man kan forebygge alkoholmisbruk blant eldre amerikanere

  Siden voksne i alderen 65 år og eldre er blant de raskest voksende demografiske i USA i dag, er noen eksperter spår at flere seniorer kan være sliter med alkoholisme. Dessverre er det mange helsepersonell fremdeles er mindre sannsynlig å anerkjenne problemet hos eldre enn hos yngre individer. Imidlertid gjenstår det faktum at alkoholmisbruk kan bli en stor trussel mot livskvalitet for stadig flere av Amerikas eldste. Her er noen måte vi kan unngå dette voksende problemet
en.
Utvikle flere lover og pedagogiske programmer, der formålet vil være å informere offentligheten om de mange farer og risikoer forbundet med alkohol misbruk, inkludert sosiale, økonomiske og helse-relaterte. Økende offentlig bevissthet spiller en viktig rolle i forebygging av alkoholisme og andre rusmisbruk.
To.
Iverksette lokale kampanjer orde for røykeslutt. Noen studier nå link tobakksbruk til alkoholisme. Mens tørst er en vanlig effekt av røyking, noen forskere tar det et skritt videre, spekulerer at det overveldende tørsten laget av tobakk kan føre til drikke alkohol.
tre.
Nødhjelp individer i planlegging for pensjonisttilværelsen følelsesmessig, så vel som økonomisk. Folk må forberede seg på alle endringene brakt videre av pensjonsalder, inkludert hvordan de vil opprettholde en følelse av tilhørighet og bli trengs av andre. Det er viktig å være aktiv ved å fortsette å delta som en viktig medlem av samfunnet, selv etter pensjonsalder. Følelser av ensomhet og isolasjon fra andre ofte er det som fører noen eldre voksne å drikke alkohol, som i tillegg til svekkende helseproblemer og sorg over tapet av kjære familiemedlemmer og venner.

Tips og advarsler


 • Studier viser at aldring kan påvirke ens evne til å tåle alkohol. Reduksjoner i nyre-og leverfunksjon, samt i lean body mass og hele kroppen vann vanlig hos eldre kan føre til høyere alkoholpromille konsentrasjoner, setter denne aldersgruppen har større risiko for uønskede effekter av å konsumere for mye alkohol.
 • Symptomer på alkoholisme er ikke alltid like lett anerkjent blant de eldre som de er hos yngre personer, ofte fordi disse personene har trukket seg fra hovedstrømmen i samfunnet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------