Stilling: helse > ADHD >

hvordan man kan forebygge forvirring hos eldre personer

  Forvirring hos eldre kan komme av flere ulike faktorer. Det er viktig å huske at noen glemsel er en normal del av aldring og er mer et irritasjonsmoment enn et stort problem. Staying fysisk sunn som du alder er en av de beste måtene å forebygge alvorlige hukommelsesproblemer fra utviklingsland
en.
Spise en diett lav på fett som inkluderer en rekke B-vitamin-kilder, spesielt B-12 og folat, som begge hjelp å beskytte det sentrale nervesystemet. Studier tyder også på at supplere dietten med vitamin C og E kan begrense hjerneskade etter et hjerneslag og forhindre utbruddet av demens.
To.
Opphold godt hydrert. Du bør drikke rikelig med vann, som dehydrering kan føre en person til å bli desorientert og forvirret. Eldre mennesker dehydrate lettere på grunn av fysiologiske forandringer i kroppen på grunn av aldring.
Tre.
Får rikelig med hvile. Å være ekstremt sliten og trøtt kan redusere den enkeltes årvåkenhet og påvirke hukommelsen.
fire.
Trene regelmessig. Demens resultater fra utilstrekkelig flyt av oksygenrikt blod til hjernen. Øvelse øker blodgjennomstrømningen og forbedrer hjernens funksjon, inkludert minne.
Fem.
Ikke bland alkohol og medisiner. Dette er viktig fordi eldre voksne ofte ta flere forskjellige reseptbelagte og over-the-counter medisiner på samme tid. Som du blir eldre, blir kroppen mer følsom for visse medikamenter og narkotika kombinasjoner, inkludert trycyclic antidepressiva, beroligende midler, smertestillende, muskelavslappende, spasmolytika, noen hjerte medisiner og OTC antihistaminer.
6.
Do kryssord, som arbeider for å stimulere hjernen. Denne typen aktivitet kan hjelpe deg til å fokusere bedre og øke oppmerksomheten span.

Tips og advarsler


 • Selv om smertestillende medikamenter bør ikke holdes tilbake, bør de tas bare på den foreskrevne intervaller for å redusere risikoen for forvirring. Hvis du regelmessig trenger narkotiske smertestillende medikamenter, spør legen din om du kan ta mindre doser supplert med ikke-narkotiske analgetika.
 • Flere alvorlige helsemessige forhold, noe som kan føre til forvirring, inkluderer Alzheimers sykdom, komplikasjoner fra diabetes, hjerte- problemer, skjoldbrusk problemer, astma eller KOLS, og nyre-og leversvikt.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------