Stilling: helse > ADHD >

hvordan man kan kjøpe et termometer

  Tradisjonell glass termometre inneholder kvikksølv, som kan være farlig dersom termometeret bryter, så det er lurt å få et sikrere alternativ
en.
Finn ut hvor nøyaktig den termometeret er ved å lese produsentens instruksjoner. Rektal termometre er vanligvis mer nøyaktig enn muntlig termometre.
To.
Se hvor raskt de leser er gitt. Digitale termometre kan gi en leser på sekunder og er lette å lese.
Tre.
Bruk et rektalt termometer for å ta en babyens temperatur fordi selv en tiendedels grad kan gjøre en forskjell mellom å bo hjem eller gå til sykehuset. En baby temperatur på 100,4 grader eller høyere regnes som en medisinsk nødsituasjon. Se i produsentens instruksjoner for å være sikker på at termometeret kan brukes rektalt.
Fire.
Velg en smokk termometer som en mindre invasiv valg for eldre babyer som liker å suge på en smokk. Tilsett 0,5 grader F til å lese for å få det samme som en rektal termometer lesning.

Tips og advarsler


 • Øretermometere er mindre nøyaktig og dyrere enn oral termometre , men kan brukes som et alternativ når pustevansker gjør det vanskelig å ta en muntlig temperatur.
 • Ikke kjøp glass termometre for barn under 3 år gammelt fordi hvis de bite ned, kan termometeret pause og kvikksølv kan være giftig
 • Ikke kjøp plaststripen termometre fordi de er vanskelige å lese og mindre nøyaktige,. de kan også irritere en baby når fjernet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------