Stilling: helse > ADHD >

hvordan slutte å røyke

  Røykeslutt kan være et mareritt, men det er mange ting man kan gjøre for å gjøre det lettere. I denne artikkelen vil jeg gi deg en oversikt over ting du kan gjøre for å gjøre det lettere å slutte. Jeg røykte i 18 år før jeg endelig sluttet. Nicorette hjalp ikke, Nicoderm hjalp ikke, og nikotin pastiller hjalp ikke. Så, jeg gjorde noen undersøkelser av de beste triks for å hjelpe deg gjennom de første 21 dagene (21 dager å bryte en vane, eller lage en ny en!), Og jeg har listet dem triks nedenfor. ! Lykke

trenger Du:
Cinnamon stokker.
Vannflaske.
Avslapping tape.
Varm te.
Bare sove, Tylenol PM, eller en liknende ikke-vane-forming sovne.


en.
Kanelstenger var min frelsende nåde når jeg sluttet å røyke. Du kan tygge på dem eller suge på dem og de hjelpe deg å komme deg gjennom de gangene du bare vil ha noe i munnen. Bonus er at det gjør pusten lukter fint!
To.
Det har blitt bevist som fyller opp vann utløser noen av de samme reseptorene tilfredshet at røyking leser (dette i en American Cancer Society publikasjonen). Så hold en vannflaske i nærheten og hydrat hele dagen lang. En "skvett type" vannflaske eller et strå i vannflasken kan også bidra med noen av de muntlige lyster.
Tre.
Varm te er stor som en erstatning for kaffe hvis smak av kaffe utløser et ønske om å røyke. Endre opp rutine og det vil virkelig hjelpe med de lyster. Dessuten kan en god varm kopp te på kvelden hjelpe avverge lyster og opprette en ny, sunnere vane!
Fire.
Løpet av første uken eller så for å slutte å røyke, kan du finner ut at du har problemer med å sovne. Jeg fant ut at en mild over-the-counter sovne eksempel Bare Sleep virkelig hjulpet meg med å få gjennom disse tøffe tider. Jeg er ikke lege, så jeg anbefaler at du snakker med legen din før du tar å sovne, men hvis han eller hun gir deg klarsignal, kan dette virkelig hjelpe. Pluss, hvis du ikke er utslitt på dagtid, fordi du fikk en god natts søvn dagen før, kan du finne de oppfordrer lettere å motstå.

Tips og advarsler


 • Start et nytt treningsprogram.
 • En avslapning tape kan hjelpe deg gjennom tøffe perioder, også. Ta en pause og spille den midt på dagen eller spille det å hjelpe deg å få til å sove om natten.
 • Hvis du slip, ikke gi opp. Slutte å røyke er en prosess, og du må bare holde fremover.
 • Ikke bekymre deg for mye om vektøkning. En midlertidig gevinst på 10 pounds eller så er bedre enn et helt liv av røyking!
 • Puss tennene oftere. For noen grunn, bidrar dette med cravings, også.
 • Snakk med legen din før du starter denne prosessen!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------