Stilling: helse > ADHD >

Slik velger du et Fastlegen

  Fastlegen er den som vil jobbe med andre spesialister etter behov, og koordinere alle dine helsetjenester. Den typen av primærhelsetjenesten lege du velger avhenger av dine personlige behov

Typer Primary Care Physicians


en.
Indremedisin. Disse legene gir på det hele av tenåringer gjennom seniorer.
To.
Familie medisin. Disse legene gir omfattende medisinsk omsorg til alle familiemedlemmer, inkludert nyfødte.
tre.
fødselslege /gynekolog. Disse legene ofte tjener som primærhelsetjenesten leger for kvinner. De utfører også rutinemessige physicals og helse screenings.
Fire.
Barneleger. Disse legene er eksperter i primærhelsetjenesten for barn, som begynner i sin barndom. Noen har også spesialisert seg på unge medisin.
Fem.
Geriatrisk lege. Disse legene er spesialister i eldreomsorgen.

Hvordan velge Fastlegen


en.
Lag en liste over prioriteringer som er viktige for deg. For eksempel vil du med en lege som praktiserer han selv eller foretrekker du en gruppe praksis?
To.
Se etter en lege som er styret sertifisert og utdannet i et av de konkrete feltene . Bestem hva sykehuset legen bruker til å behandle pasienter.
Tre.
Spør venner for henvisninger. Husk, ikke alle leger hvem du er henvist nødvendigvis vil være å akseptere nye pasienter eller din helseforsikring plan.
Fire.
Lær plasseringen av legekontoret og hans timer. Han bør være beleilig plassert til enten hjemme eller på kontoret.
Fem.
God kommunikasjon er nøkkelen. Se om legen tar seg tid til å lytte til deg. Spør deg selv om du komfortabel er med henne.
6.
Sjekk legens støttepersonell. Er de høflige, organiserte, høflige og hjelpsomme? Vil de gir lett tilgang til legen når det trengs?
7.
Du må finne ut om legen tar imot forsikring plan.
8.

Spør om legens honorar, betalingsplaner og alternativer. Bestem hvor langt i forveien du trenger å gjøre en avtale, og hvor lang ventetiden er på legekontoret når du har kommet for avtalen.

Tips og advarsler


 • Hvis du er en del av en administrert omsorg plan, kan du få en liste over leger som deltar i planen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------