Stilling: helse > ADHD >

hvor å dra nytte av tai chi trening som senior

  De gamle kinesiske kunsten Tai Chi kombinerer langsomme, rytmiske bevegelser med avslapning ved dyp pusting fra mellomgulvet. Bevegelsene er enkle og lett å lære, selv for eldre voksne. Som et spørsmål om faktum, forskere nå tar en nærmere titt på de mange fordelene med Tai Chi for seniorer, fordeler som omfatter forbedret immunforsvaret fungerer, forbedret balanse og redusert frykt for å falle, lavere blodtrykk, og økt styrke og fleksibilitet. Lindre angst og stress, sammen med bedre smertelindring er andre fordeler fått fra denne type trening. Hva mer, nyere studier indikerer at Tai Chi kan gi et forsvar mot viruset som forårsaker helvetesild hos eldre
en.
Lindre smerte og enkel leddstivhet forbundet med leddgikt. Flere studier har vist at den milde bevegelser Tai Chi kan forbedre bevegeligheten i leddene i bena og anklene. Tai Chi trening arbeider også for å styrke magemusklene, er nødvendig for bevegelse og sterk støtte for å holde kroppen oppreist.
to.
Reduser risikoen for skade er mulig med andre, mer intense økter. Selv om bevegelser Tai Chi er gjort svært langsomt, gjør at øvelsen fortsatt individer å bruke alle musklene i kroppen.
Tre.
Forbedre kardiovaskulær funksjon. Som en lav aerobic trening, som fokuserer på dyp pusting, synes Tai Chi å være effektive i å senke blodtrykket, selv i stillesittende eldre voksne.
Fire.
Redusere risikoen for å falle. Studier tyder på at eldre som bruker Tai Chi som en form for regelmessig mosjon oppleve langt færre faller. I tillegg til å hjelpe til å forbedre styrke og fleksibilitet, og dermed mobilitet, eldre personer som praktiserer Tai Chi en tendens til å gå saktere og med mer bevisste steg. Tai Chi synes å gi de med mobilitet problemer større trygghet når de går, noe som reduserer risikoen for flere fall blant eldre voksne med nesten 50 prosent.

Tips og advarsler


 • I de senere årene, har Tai Chi trening vokst i popularitet blant eldre voksne som ønsker en lav innvirkning utøve program på grunn av sine mange potensielle helsemessige fordeler.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------