Stilling: helse > ADHD >

hvordan å bli gammel og være lykkelig

   Vi blir eldre, men når en annen bursdag vevstoler fremover det er lett å bli deprimert og ser på bortkastede muligheter. Det er ting du kan gjøre, derimot, som lar deg vokse eldre med en følelse av tilfredshet
en.
Ler mye. Humor og latter hjelper deg å bli gammel elegant, og holder deg lykkelig som årene går. Komme roter seg ned og velte seg i det siste er en fin måte å bli gammel og bitter med tiden.
to.
Omgi deg med mennesker som gjør at du føler deg bra. Gamle venner som bli gammel med deg og hjelpe deg å feire din prestasjoner er de beste til å ha. Prøv å unngå dem som bringer deg ned og fore deg negativ energi.
Tre.
Fortsett å lære, uansett hvor gammel du er. Tilegne seg kunnskap og læring bidrar til å holde deg ung. Du kan være lykkelig som du blir eldre ved å ikke la tankene bli stillestående.
Fire.
Plukk deg selv opp etter hvert fall. Minn deg selv at du ikke er alene når tragedien rammer. Du har overlevd før, og du vil overleve igjen.
Fem.
Del dine følelser. Ring din familie og venner ofte og fortelle dem at du elsker dem.
6.
Bli sunn. En stor del av å være lykkelig er å leve et sunt liv. Å være aktiv og ta vare på deg selv kan gjøre en stor forskjell når du blir eldre.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------