Stilling: helse > ADHD >

hvordan å bli gammel uten å føle gamle

   Når kroppen og sinnet begynner å føle seg saktere, og du lengter etter ungdommens dager dine, er det praktiske, daglige skritt du kan ta. Det er mulig å bli gammel uten å føle gamle ved å fornye ditt sinn, energigivende kroppen din, og forfølge dine lidenskaper eller finne nye
en.
Hold barnslig undring, ærefrykt og spenning. Personer med positive holdninger som tar hva livet har å by på som en gave og en overraskelse holde en hoppe i trinn sin og et glimt i øynene.
To.
Hold deg aktiv og holde strekker seg ut kroppen din. Kroppen din trenger trening og uttøyning på daglig basis. Dette hjelper utgivelsen giftstoffer fra musklene og holder deg se og føle unge. Den adrenalin alene vil holde deg følelsen som det er så mye mer av livet å leve.
Tre.
Remain lidenskapelig om ting som en gang satt hjertet ditt i brann eller fortsette å finne nye ting å utforske og bli involvert i. Ta en klasse på community college eller universitet. Ikke la tankene bli lei.
Fire.
Fri sinnet fra negative påvirkninger. Ser på nyhetene og negative programmering aldre deg og får deg til å fokusere på temaer av depresjon, nederlag og fornektelse. Velg å mate deg selv med positive innflytelse ved å holde venner i alle aldre om deg.
Fem.
Spis sunt, ubehandlet mat og drikke mye vann. Holde kroppen din godt vedlikeholdt er en viktig nøkkel til å føle yngre som du blir eldre.
6.
Kom ut av brunst din. Nyte naturen, ta turer til steder langt borte, spiser rare ting. Aldri slutte å utforske. Dette er spesielt bra for de som har jobbet full tid desk jobber. Ta en sjanse og bli gal.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------