Stilling: helse > ADHD >

hvordan å takle tonsillitt

   Tonsillitt er en smertefull sykdom å ha. Symptomer inkluderer problemer med å svelge, vond hals, feber og hovne kjertler i halsen området. Mandlene er et filter for virus og bakterier som kommer inn gjennom munnen. Tonsillitt oppstår når mandlene ikke kan håndtere alle bakteriene kommer inn i munnen
en.
Bli hjemme fra jobben eller skolen før sykdommen er borte. Det er svært smittsom og kan lett spre seg til andre mennesker. Sørg for å få masse hvile.
To.
Drikk mye væske. Sørg for å drikke 8 til 10 glass vann hver dag. Dette vil hjelpe skylle ut giftstoffer i kroppen din. Også drikker mye juice med vitamin C i dem, som for eksempel appelsinjuice. Hvis appelsinjuice irriterer halsen for mye, drikker en juice som ikke er så sure, som drue juice.
Tre.
Spis myk mat, for eksempel jello, iskrem, applesauce og suppe. Disse matvarer ikke irriterer halsen så mye, og kaldere maten, jo mer beroligende det vil være på halsen. Hold deg unna mat som chips og popcorn. Disse matvarer kan skade halsen enda mer.
Fire.
Bruk en luftfukter på soverommet om natten. Dette vil ta tørrhet ut av luften og hjelpe halsen opphold fuktig. Tørketrommelen halsen, jo mer vil skade.
Fem.
Ta medisiner foreskrevet av legen din, følg instruksjonene doseringen på flasken, og ferdig med den foreskrevne kurset. Dette vil bidra til å holde smitten fra å komme tilbake. Hvis sykdommen er viral og ingen medisin er gitt av legen din, ta ibuprofen å lindre smerten. Ta riktig dosering oppført på flasken.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------