Stilling: helse > ADHD >

hvordan du gjenoppretter etter en ulykke

  Når du har vært i en alvorlig ulykke, er det vanskelig å komme tilbake på føttene igjen. Du kan ha gått glipp av flere ukers arbeid og falt bak på å betale regninger. Du kan også være nervøs for å komme inn i en bil igjen eller starte tilbake på jobben som forårsaket din skade. Du trenger å komme tilbake til livet en gang, så følg disse tipsene for å komme seg etter en ulykke

Du trenger:. .
En rådgiver
En støttegruppe.

Recover Etter en ulykke


en.
Forbered deg på forhånd. Hvis du vet du vil gå tilbake til jobben i en uke, begynner å bli deg selv vant til å få opp og gjør seg klar for arbeid. Du kan trenge ekstra tid hvis du er fremdeles komme fra skader, så øve på forhånd kan være svært gunstig.
To.
Ta deg tid til å få rådgivning. Når du arbeider med en traumatisk situasjon, er det best å være i stand til å snakke om det med en profesjonell. Selv om du kan være redde for å gjøre dette først, vil du finne at bare det å ha noen som lytter til deg vil hjelpe deg når du leges.
tre.
Face din frykt. Den eneste måten å komme tilbake til livet ditt, er å møte frykten din. Hvis du har vært i en dårlig bil ulykke, ta små turer i bilen, og legger til avstanden hver dag. Hvis du ble skadet på jobb, gå tilbake til den jobben med fornyet styrke, men mer forsiktighet. Jo mer du gjør selv møte frykten din, jo raskere vil du være tilbake til å leve ditt liv.
Fire.
Be om hjelp. Dine venner og familie er der for å støtte deg, så ikke vær redd for å be dem hjelpe deg hvis du er i smerte eller bare redd. De som elsker du vet at du har vært gjennom en dårlig erfaring og ønsker å la deg lene seg på skuldrene.
Fem.
Ta det ett skritt av gangen. Du kan være bak på jobb, men du kan bare håndtere én ting om gangen. Sjefen din vil forstå at du har en tung arbeidsbelastning, men ikke overdriv. Hvis du falt bak på regninger, ringe kreditorer for å forklare situasjonen din og se om de vil gi deg en gyldighetsperiode. Hvis de ikke vil, trenger ikke bekymre deg. Bare begynne å fange opp nå.
6.
Fokus på nåtiden. Du har rett-du var i en dårlig ulykke. Men levde du å advare andre om å gjøre de samme feilene. Lær å leve i nuet stedet for å dvele ved fortiden, og veien til utvinningen vil være raskere og enklere enn du trodde.

Tips og advarsler


 • Take det en dag av gangen.
 • Fortell andre når du trenger hjelp.
 • Kjenn dine begrensninger
 • Ikke overdriv.
 • Ikke la sjefen din eller kreditorer for å presse deg til å gjøre for mye.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------