Stilling: helse > ADHD >

hvordan du kan øke graviditet ernæring

   Gravide kvinner blir stadig minnet om "å spise for to," men de bør like bli minnet om at å spise for to, betyr ikke over fråtse i ikke-sunn mat. Gjennom en graviditet, skal en kvinne være bevisst på sin ernæringsmessige inntak fordi det vil være de sunn ernæringsmessige verdier som vil holde henne energi og bedre rustet til å håndtere påkjenninger som kroppen hennes vil holde ut som svangerskapet utvikler seg. For ikke å nevne, er en næringsrik sunt kosthold også gunstig for fosteret. I gjennomsnitt av andre trimester, vil en gravid kvinne trenger å legge om lag 300 kalorier i graviditeten kosthold, og det er sunt mat valg som vil gå langs veien til å øke graviditet ernæring

Du trenger:.
Oil.
Honey.


en.
Innlemme mager kutt av storfekjøtt i svangerskapet kosthold. Normalt er rødt kjøtt anses som en mat som bør spises i moderate mengder, men, mens gravide og økt ernæring, legger mager kutt av storfekjøtt vil bringe den gravide kvinnen en god kilde til protein, vitamin B6 og B12, sink, jern og niacin. Den inneholder også kolin, noe som er bra for hjernens utvikling. Så legge til noen magre kjøttdeig til sauser, Tacos og burgere.
To.
Chow ned på noen brokkoli. Brokkoli har egenskaper som oppmuntrer kroppen til å produsere vitamin A. Det er også bringer en ernæringsmessig servering av folat, kalsium, karotenoider for sunn visjon, kalium for væskebalanse og blodtrykk regulering og fiber. Brokkoli kan være stekt, most og lagt til supper, stir-stekt, og spiste på som en sunn snack.
Tre.
Spis egg. Egg inneholder en kvalitet kilde av aminosyrer som er gode for både den gravide kvinnen og fosteret. Velg merker som inneholder Omega-3 fettsyrer, fordi dette er bra for hjernens vekst og visjon. Egg er også pakket full av viktige vitaminer og mineraler som er bra for å øke en graviditet diett. Plus, kan de være forberedt på så mange deilige måter.
Fire.
Legg bønner til menyen. Det har vært sunget av mange som, «bønner, bønner, er det godt for hjertet", og dette er sant, men de er også bra for utviklingsland baby. Soyabønner, linser og kikerter kan gi svangerskapet et godt løft av ernæringsmessige protein, fiber, kalsium, jern, folat og sink. Bønner kan spises kalde i salater, utarbeidet i hummus, lagt til smørbrød og kokt i supper.
Fem.
Snack på pasteurisert ost. Ost leverer en god kilde til kalsium, magnesium og andre næringsrik nødvendigheter som er bra for skjelettet av den gravide kvinnen og for fosteret. Det er også en fin kilde til protein og vitamin B12. Pass på at du velger oster som er fett-fri, lavt kolesterol og lys på kalorier.
6.
Grill eller broil opp litt laks. Laks inneholder protein, Omega-3 fett og essensielle B-vitaminer som er med på å fremme hjernens vekst og visjon, og det gjør den gravide kroppen bra også. Så øke din graviditet helse med laks.
7.
Bruk fullkornprodukter. Hele korn er bedre for kroppen og gir viktige vitaminer og næringsstoffer sammen med fiber, folsyre, sink og jern. Det er også bedre å bruke hele korn enn bearbeidede korn som hvitt brød, hvitt mel og hvit ris. Det er så mange fullkorn produkter på markedet i dag at det er lett å innlemme dem i daglig næringsrik menyer. Hele korn finnes i pasta, ris, brød, kjeks og mer.
8.
Ta med lite fett eller fettfri yoghurt for ernærings boost. Vanlig yoghurt er en åpenbar kilde til kalsium, men det inneholder også protein, B-vitaminer og sink. Plus, er det en fin måte å kombinere andre sunne ernæringsmessige matvarer som frukt og hele korn korn, eller bruke den som en salat dressing og i smoothies.
9.
Spis litt søte poteter. Søtpoteter få kroppen sunn vitamin C, folat, kalium og mer. Foruten å være sunt å spise, kan søtpoteter være forberedt mange måter, noe som kan gi variasjon til menyen.
10.
Drikke appelsinjuice. Appelsinjuice er fullpakket med vitamin C, vitamin D, kalsium, kalium og folat. Lag opp noen appelsinjuice fryse spretter eller isbiter eller legg den som base væske for en smoothie.
11.
Munch på velsmakende bær. Bær er en god kilde for sunne karbohydrater. De inneholder også gode egenskaper som beskytter kroppens celler fra skade. I tillegg til kilden til karbohydrat, bær også kalium, vitamin C, fiber og folat. Også bær er gode og slukker, derfor hjelpe fylle væske.
12.
Forbered svin indrefilet. Indrefilet av svin er et magert kjøtt som gir den gravide kroppen en ernæringsmessig løft i tiamin, sink, jern, kolin og B-vitaminer. Avstå fra steking mat og broil, grill eller stek det indrefilet av svin.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------