helse > ADHD >

hvordan du rengjør med naturlige produkter

Posted by:  Trine Mørland    oppdatert: 2012-02-16
Du kan finne en linje i Green Natural Products i butikken, men visste du at du sannsynligvis allerede har ingrediensene til å rense Green allerede i hjemmet ditt. Du kan ikke bare kan spare penger, men miljøet ved å bruke disse naturlige produktene
en.
White eddik har vist seg å fungere like bra som klor, som dreper alt av liv-den gode sammen med de dårlige. Å rense såpe avskum av et badekar eller dusjkabinett, gjelder varm eddik med en svamp eller fille, deretter skrubb hardt med en stiv-stritter kratt pensel. For en dusting formel, legge til et par dråper olivenolje til 1 /4 kopp eddik. Fukt støv klut med løsningen, og å vaske gulvet, fylle en bøtte med varmt vann, 1 kopp eddik, og en dråpe rett væske eller Murphy Oil Soap.
To.
Baking brus er utrolig nyttig i hvert rom i huset ditt. Rengjør fettete komfyr og drypp panner ved å sette dem i en stor bestand pott og submerging dem i en løsning av 1 /2 kopp natron per gallon vann. For ditt kjøkken eller bad renne begynner å lukte helle 1 /2 kopp bakepulver ned i avløpet og jage den med en kopp eddik. Når fizzing stopper, hell ned en kettleful av kokende vann. Også, visste du at du kan fjerne herdet skorpe fra en gryte eller panne ved å fylle den med en løsning av 2 ss bakepulver per liter vann, og kok opp. Slå av varmen og la kjelen avkjøle for en liten stund, og når du kommer tilbake i jordskorpen vil løfte rett av.
Tre.
Lemon juice er en naturlig lukt eater. Kan du tenke deg om du hadde din egen sitron treet i bakgården du vil doble den grønne ved å bruke sitroner som et naturlig produkt og gir skygge i bakgården. Gå plante en nå! Bruk sitronsaft for å myke herdede mat søl ved først å sette sitronsaft i en kopp vann og kok den i mikrobølgeovnen. La det kokende vannet stå noen minutter før du tar den ut. Tørk deretter det indre av mikrobølgeovn med en skummende fille, skyll med en ren våt klut, og tørk. Sitron brukes i butikken kjøpte produkter for støvtørking dine møbler her er hvordan du kan lage din egen ved å blande en del sitron juice med en del olivenolje. Bland i en blender eller rist kraftig, da gjelde sparsomt. Hvis blandingen begynner å skille, riste den opp igjen før bruk. La blandingen suge inn i skogen i noen minutter, tørk med en ren myk klut.
Fire.
Tabell salt kan brukes til mer enn salting maten, kan du rengjøre coffeepots og kaffetraktere ved å fylle dem med vann, og legger til 4 ss salt, deretter bringe vannet til en byll. La vannet sitte og kul, og hell det ut og skyll godt. Du kan fjerne rust fra tinware ved å gni den med en skrelt poteter dyppet i salt, kan du løsne skitt og drepe loppe og møll egg i tepper, dryss med salt, arbeid det inn i sove med en stiv kost, støvsuge dem opp. Bland den med sitronsaft, kan det rent kobber, blandet med eddik, kan det pusse messing
5
jeg hadde hørt av essensielle oljer, men egentlig ikke vet hva de var. . først. Jeg fant ut at essensielle oljer som presset oljer av oregano, basilikum, fedd og timian og de er svært antimikrobiell, antibakterielle og anti-inflammatorisk og de fleste av dem lukter ganske bra.
Det er hundrevis av forskjellige essensielle oljer å velge mellom, og ved hjelp av bomull baller du kan legge litt olje på dem og legg dem i ventilasjonsåpningene på hjemmet ditt. Du kan plassere en fuktig klut med et par dråper olje på eller i nærheten av inntakskanalen av varme-og kjølesystemet eller lage din egen potpourri ved å legge essensielle oljer for å cedar chips eller plassere en skål med vann og noen dråper av din favoritt olje på en vedovn.
6.
Skriv ut denne artikkelen og lime den på innsiden av kjøkkenet ditt skap dør og når du er klar til å rengjøre, deretter bruke denne informasjonen til å hjelpe deg. Når du prøve denne nye typen rengjøring, og du blir vant til det, vil du ikke ønsker å gå tilbake til butikken laget produkter.