Stilling: helse > ADHD >

Slik allergi bevis et barn

  Satsene for barns matallergier er på vei oppover. Mange foreldre med barn på skolen har fått en ny utdanning i hva det betyr for barn å ha peanøtter eller andre livstruende allergier, som klasserom landsdekkende går "peanut gratis" selv om ingen barn har blitt diagnostisert med allergi. Det kan være en ganske skremmende ting å tenke på barnets å måtte leve med risikoen for konstant fare fra slike tilsynelatende harmløse aktiviteter som trick-or-behandling eller skolen partier-men er det noe du kan gjøre for å redusere barns risiko for å utvikle en allergi? Noen allergier kan være genetisk, men andre allergier er miljømessige opprinnelse, og det er visse ting du kan gjøre som kanskje ikke absolutt garantere at barnet vil aldri utvikle en matvareallergi, men vil i det minste kutte ned på risiko og /eller minimere alvorlighetsgrad.
en.
Amme barnet så lenge som mulig. Amming beskytter barn mot en hel rekke medisinske tilstander, og styrker deres immunforsvar slik som å beskytte dem mot allergi, inkludert laktose intoleranse og eksem. Hvis du klarer å gjøre det, er det best å amme i minst et år.
To.
Velg et hydrolized formel hvis du ikke kan amme utelukkende eller i det hele tatt. Den ekstra enzymene de inneholder kan endre melkeproteiner å redusere risikoen for at barnet utvikler matallergier. Formler som har blitt funnet å redusere risikoen allergi inkluderer merker som Nutramigen, God Start og Alimentum, men soya formelen har ikke vist seg å ha noen allergi-kampene egenskaper.
Tre.
Get barnet ut i verden-bringe henne til fortellerstunder på biblioteket, til "Mamma og meg" klasser, eller på playdates. Hvis barnet er i barnehage, er dette enda en grunn til at du ikke føle seg skyldig-barn som er rundt andre barn med jevne mellomrom synes å bygge opp en viss immunitet mot bakterier og dette i sin tur kan bidra til å beskytte mot sine utvikling av allergier. På samme måte, allergikere anbefaler at du ikke går over bord holder en skinnende hus, som barn trenger å bli utsatt for en viss mengde smuss for å bygge opp sin immunitet mot støv, muggsporer, etc.

4.
Ikke start barnet på fast føde til han er minst 4 måneder gammel, helst seks måneder. Ikke bare vil han ha en enklere tid svelge på dette punktet, men han vil være mindre sannsynlighet for å utvikle matallergi hvis du venter til hans system er gamle nok til å fordøye maten du introdusere.
fem.
Hold deg unna kremer som inneholder peanøttolje, mandelolje, eller melk. Disse eksternt søkt matvarer har vært kjent for å utløse matallergi hos babyer og små barn.

Tips og advarsler


 • Barneleger ikke lenger anbefaler å holde unna peanøttsmør, jordbær eller eggene til barnet ditt er en viss alder-den eneste maten de råd venter på er kumelk og honning, både best venstre til barnet er i alderen 12 måneder eller eldre (bortsett fra types av matvarer som utgjør choking fare, altså)
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------