Stilling: helse > ADHD >

hvordan å holde barna i form uten organisert idrett

  Delta i en organisert lagidrett er en fin måte for barn å holde seg i form. Men det er barn som ikke er interessert i organisert idrett. Hva kan de gjøre for å holde seg i form

Du trenger:?.
Kids
Park.
Utenfor leker.
Music.
Sense moro!.


en.
Skru på musikk og komme funky. Velg musikk som barna elsker og få dem til å flytte og groove til musikken. De kan like den nyeste pop sanger, eller lydspor til sine favoritt tegneserier eller filmer.
To.
Ta barna til den lokale parken eller naturområde og gå turer. Ikke bare vil de holde seg i form, de kan lære mye om natur, planter, og dyr. For mer trening, prøve noen enkle rock-klatring eller ha på seg en ryggsekk fylt med vann, førstehjelp kit, og sunn snacks.
Tre.
Oppmuntre barnet til å ta opp en enslig sport eller aktive spill som golf eller bowling. Disse aktivitetene er ikke bare mye moro, kan de være god trening også. Opprettholde et aktivt liv er nøkkelen til å holde seg i form uten organisert idrett.
Fire.
Bli et treningsstudio som er barnevennlige. Eldre barn kan gå på treningsstudio eller treningssenter med deg og ta spesielle klasser spesielt beregnet på barn og tenåringer.
Fem.
Lek med barna og oppmuntre dem til å spille i aktiv måter. Slå av TV-og videospill og gå ut for et spill av fangst eller hoppe tau.

Tips og advarsler


 • aldri gjøre øvelsen virke som fungerer.
 • Sjekk med legen før du begynner.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------