Stilling: helse > ADHD >

hvordan å holde seg varm i kaldt vær

  Å våkne opp til snø på bakken eller regn helle utenfor kan være en vakker ting, men ofte er den kalde ikke. De fleste foretrekker å være varm i stedet for kaldt. Her er noen nyttige tips om hvordan å holde varmen i kaldt vær

Du trenger:.
Jacket
. Lag med klær. MobiltelefoniVarme drikker.
Hat.
Blanket.
Varmer.


en.
Dress for kaldt vær. For å holde varmen i kaldt vær, må du kle seg i lag. Husk, om du ikke ønsker å sette på for mange lag. Hvis du får varme, vil du svette. Hvis du svetter, vil du bli kaldt igjen-hvis du har lag på. Så snart du begynner å bli varm, begynner å ta av noen av lagene til du føler deg komfortabel igjen. Vær sikker på at du tar med ekstra klær i tilfelle du trenger det.
To.
Bruk en jakke. Bruk en fin tung jakke, fortrinnsvis en som er vanntett. Det vil gjøre deg noe godt å ha på seg en jakke som lar vannet lekker gjennom. En jakke med hette er ideell, i tilfelle du må holde hodet varmt. Du kan også vil at jakken til å være vindtett i tilfelle det er en vind chill i luften.
tre.
Bruk støvler og sokker. Bruk støvler i stedet for røde roser i veldig kaldt vær. Du kan ha mer enn ett par sokker for å isolere føttene, men ikke ha for mange. Ull eller polyester sokker fungerer bra. Se etter støvler som er vanntette.
Fire.
Hold hodet dekket. Ved å holde hodet dekket, vil kroppen holde meg varm. Mye varme går tapt gjennom hodet, så sørg for å dekke hodet opp. Bruk en tykk, vindtett fleece eller ull lue. Sørg for å dekke ørene. Neck gamasjer og skjerf er også nyttig.
Fem.
Drikke varme drikker. Varm sjokolade på en snørik dag vil varme kroppen din opp raskt, så vil te og andre varme drikker. Vær forsiktig så du ikke søler dem. Husk, de er varme og kan brenne deg hvis sølt.
6.
Bruk en plass ovn. Hvis du ikke har sentralisert oppvarming, bruker en bærbar plass ovn. Du kan plugge den inn og ta den hvor du går i hjemmet ditt-så lenge det er en stikkontakt
7
Bruk tepper for å holde varmen. . . Hvis du ikke har et varmesystem eller kan ikke bruke ditt varmesystem hele tiden, å bruke tepper holde varmen. Heavy ulltepper er et godt alternativ.
8.
Ta en varm dusj. Det varme vannet vil varme deg opp. Få kledd som snart du tørke og sørg for å tørke håret før du går ut i det kalde været. Du vil bli mer komfortabel i kaldt vær hvis du er forberedt på det.

Tips og advarsler


 • Dress i lag. Hvis du begynner å bli varm, ta et lag av. Gjenta til du føler deg helt rett -. Ikke for varmt, ikkje for kaldt
 • Når drikke varm drikke, vær forsiktig så du ikke søler dem, som brannskader kan forekomme
 • .
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------