Stilling: helse > ADHD >

hvordan du nærmer deg din ektefelle om alkoholmisbruk

   Har noen du er glad misbruk alkohol og er du lei av å stå ved og så på det? Føler du som om du bidrar til sykdommen sin ved ikke å si noe? . Les videre for tips i hvordan du best kan nærme seg dem

Du trenger:.
Såpe
Vann.
Pinsett.
Rubbing alkohol.
Neosporin eller generisk antibiotika salve med smertestillende.
BandAid eller generiske plaster.
En nål, bare i tilfelle.


en.
Alkoholisme er en sykdom av fornektelse. Vær forberedt på å bli møtt med motstand, og først, være forberedt på å bare plante noen frø. Noen mennesker vil ikke høre hva du har å si. Sannheten er enten for skremmende eller for nær hjemmet. Det er viktig at du ikke forventer raske resultater eller en velkommen respons. Poenget er at du nærmer deg denne personen med kjærlighet, erkjenner at de er syke selv om de ikke er villige til, og ikke bli fornærmet på deres svar på din bekymring.
To.

Før du nærmer deg din kjære en leser kapittelet til konene i Big Book of Anonyme Alkoholikere. Selv utdatert og helt skrevet i referanse til en bekymret kone i reguards til hennes alkoholiserte ektemann, har dette kapittelet stor innsikt i hvordan å nærme seg en elsket en av kjønn.
tre.
Den beste tiden å nærme din kjære er IKKE mens de drikker. Den beste tiden å nærme seg dem er etter en rangel drikker, om morgenen når de våkner angrende, muligens syk. Dette er når de er på sitt verste. Selv så forferdelig som de føler i dette øyeblikk, og hvor vanskelig det er for deg å tro at i løpet av timer vil de føle seg fin igjen og klar for deres neste rangel . . . . i et par timer vil de ikke være like mottakelige for din bekymring som de er i det øyeblikket.
fire.
Research alkoholisme. Finn en undersøkelse for dem å ta. La dem besvare spørsmålene, like dumt som det kan være, og se dem har for seg hvordan de kan rate på en skala av mulige alkoholmisbruk.
Fem.
Spør dem hva som er viktig til dem. De kan føle oppriktig at produktiviteten øker med alkohol de konsumerer . . . spør dem om de områdene som virkelig betyr noe. Er de virkelig en bedre student? En bedre ektemann eller kone? En bedre mor eller far? Har de gjør jobben sin bedre? Eller kaller de seg syke? Ordne utflukter rundt tilgjengelighet på alkohol? Glipp av events /ferier /familiesammenkomster på grunn av drikking? Har de glipp arbeid? Ect.
6.
Vær tålmodig. I begynnelsen kan det bare være det frøet du planter som gjør forskjellen i fremtiden.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------