Stilling: helse > ADHD >

hvordan unngå søvnproblemer

  Hvordan du forbereder for søvn, og hvordan du føler deg før du sovner, kan påvirke kvaliteten på resten du oppnå. Det er viktige tips å huske på om ernæring, mosjon, stress og miljø som kan øke restfulness og generelle velvære. Denne artikkelen rekvisita tips som kan hjelpe deg å unngå søvnproblemer
en.
Våkn opp til samme tid hver morgen, syv dager i uken, uavhengig av tiden du sovnet eller hvor godt du sov gjennom natten . Følg en rutine når klargjøring for senga, enten hjemme eller borte. Eksempler vil inkludere pusse tennene, vaske ansiktet, ta et varmt bad, gjør noen langsomme stretching, leste en kort artikkel i bladet eller si en bønn. Spis en lett, ernæringsmessig snack før til sengs hvis du har sultfølelse. Melk og tunfisk er kjent for å inneholde L-tryptofan, som bidrar til å indusere søvn.
To.
Unngå alkohol og koffein på kvelden, da de forstyrrer normal søvn mønster. Øvelse daglig i sen ettermiddag eller tidlig kveld for å gi rom for dypere søvn gjennom natten. Forbli på daglig aktivitet tidsplan syv dager i uken, inkludert arbeid, fritid og egenomsorg.
Tre.
Tilbring en bestemt tid hver dag til å håndtere uavklarte spørsmål, nye problemer og konflikter , til og planlegge neste dag aktiviteter. Leaving disse tankene for sengetid vil bare sette tankene racing, reduserer din evne til å sovne og oppleve søvnkvalitet. Design soverommet ditt til å være konstruktive miljø å sove. Reduser belysning, redusere støy og visuelle forstyrrelser, og moderate romtemperaturen til ca 65 grader. Ikke lur i løpet av dagen, fordi det oftest reduserer mengden og kvaliteten på søvn du får om natten. Ta pauser for å oppdatere deg selv i stedet.
Fire.
Bruk soverommet ditt for soving og seksuell aktivitet kun. Ved å bruke den for trening, studerer, ser på TV, etc. , gir du hjernen din beskjed om at rommet er et sted for våken aktivitet, selv stress. Hvis du ikke klarer å sovne etter 15 til 20 minutter i sengen, avlede oppmerksomheten til en annen aktivitet i et annet rom til du blir søvnig. Konsekvent bruk av tobakk vil forstyrre søvnen, så det er tilrådelig å redusere bruk og /eller utvikle en plan for å avslutte.
Fem.
Sovepiller er ikke anbefalt som en del av din normale sove rutine. Sporadisk bruk kan være nødvendig (med tilsyn av lege), men å redusere og eliminere som bruker så snart som mulig blir ofte oppmuntret. Sjekk med legen din.
6.
Delta i en avslappende aktivitet før sengetid for å hjelpe deg å slappe av både fysisk og mentalt.

Tips og advarsler


 • Hvis du opplever mer søvnproblemer, kontakte legen din.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------