Stilling: helse > ADHD >

hvordan vite om trost er smittsom

  Thrush er en infeksjon forårsaket av gjær som kalles Candida sopp. Det er alltid en liten mengde Candida sopp i munnen, men normalt er det holdes innenfor balanse av bakterier og mikroorganismer. Noen ganger kroppen blir immun mot infeksjon fordi kroppen er stresset på grunn av visse sykdom eller medisiner som forstyrrer balansen. Dette gjør at Candida sopp å danne en infeksjon forårsaker trost. Candida sopp er ikke begrenset til bare munnen. Det også føre til bleie utslett hos spedbarn eller vaginal gjær infeksjoner hos kvinner. Siden alle allerede har Candida sopp i kroppen, er det smittsomt, men du kan ta skritt for å hindre spredning av trost

Du trenger:. .
Kokende vann


1.
Finn ut om det er trost. Det er ganske lett å få øye trost. Thrush ser ut som hvite humper på innsiden på i munnen. Når du gnir disse støt, vil de blø litt og la en skinnende rød flekk. Flekkene kan ligne på cottage cheese eller et edderkoppnett. Disse humper starter vanligvis på tungen eller indre sjekker, men kan spre seg til taket av munnen, gums, mandlene. Babyen ser sulten, men nekter å drikke fordi sår vondt munnen. Infeksjonen kan også føre dem til å kjøre en feber. Ammende kan ha røde, skinnende brystvorter, intense smerter i sykepleie, og dypt bryst smerter.
To.
Se lege. Det er viktig å se å bekrefte trost sammen med å finne årsaken til infeksjonen. En undersøkelse av bump kan bekrefte om det er trøske.
Tre.
Forhindre spredning. Thrush er mest smittsom til noen som allerede har det. En baby som har trøske er svært sannsynlig å få en gjær bleie utslett eller å reinfect selv. Det er noen enkle måter å hindre reinfeksjon. Kok alt som normalt vil komme i kontakt med munnen. Dette inkluderer gafler, skjeer, flasker, brystvorter, smokk, og teething leker ved å koke i 5 minutter. Ta barneomsorgen. Vask hendene ofte. Hvis du klut bleie, bruke engangs om mulig.
Fire.
Limit sukker og gjær-matvarer i kostholdet ditt. Disse matvarer vil bare oppfordre veksten av mer gjær.
fem.
Fullfør medisinering. Den beste måten å unngå trøske fra å være smittsom, er å ta alle medisiner. Hvis du ikke helt stoppe infeksjonen, kan det komme tilbake igjen.
6.
Steriliser igjen. Det er veldig viktig at du tar deg tid til å re-sterilisere alt som kommer i kontakt med trost. Candida sopp ville ha blitt re-eksponert for flasker og gafler igjen. Uten koking og sterilisering alt trosten fortsatt er smittsom og du kan ha en annen utbrudd.

Tips og advarsler


 • For å unngå trøske når som helst på mor eller baby tar antibiotika, bør probiotika vurderes.
 • Ammende mødre bør også behandles for trøske, selv om de ikke har skilt ennå.
 • Ikke stopp sykepleie. Selv om trøske er smittsomt, er det ikke tilrådelig å stoppe sykepleie, slik det ville gjøre skade på melketilførselen.
 • Unngå antibakteriell såpe. Den antibakterielle såpe dreper bakteriene som du trenger for å minske trost er smittsom sopp.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------