Stilling: helse > ADHD >

hvor å bli organdonor

   I USA 19 mennesker dør hver dag venter på å motta et organ eller vev transplantasjon. Ofte disse numrene er bygget opp av minoriteter eller de med sjeldne blodtyper. Organ og vev transplantasjoner tilby en ny sjanse til et sunt, normalt liv. Du har makt til å forandre noens verden gjennom din arv av å være en donor

Du trenger:. .
Offentlig godkjent ID-kort
donor kortet.
Internett-tilgang for online donor registrering.


en.
Registrer deg med din tilstand donor register.
to.
Utpeke din beslutning på førerkort eller offentlig utstedt ID-kort. Hvis du ikke allerede har kan du gjøre dette når du skaffer eller fornye lisensen.
Tre.
Registrer en donor-kort nå. Bær donor kortet med deg til enhver tid ved å oppbevare den ved siden av din lisens eller ID. Dette er spesielt viktig hvis du har ennå å utpeke donasjonen beslutning om førerkort eller bli en donor register.
Fire.
Snakk med familien din nå om du ønsker å bli en donor. Hvis du hjelper familien din å forstå dine ønsker å være et organ og vev donor før en krise oppstår det vil gjøre det mye enklere på dem i løpet av denne tiden av sorg og mulige sjokk. De vil være bedre forberedt på å fungere som talsmann for donasjonen prosessen å vite det var ditt ønske. Faktisk, noe som gir livets gave lysere ofte sorgen av donor egen familie. Mange donor familier sier at det å vite andre liv har blitt reddet eller transformeres hjelper dem med å håndtere tapet deres.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------