Stilling: helse > ADHD >

hvordan å behandle en leppespalte

   Leppe er en fødsel defekt som rammer nyfødte barn rundt om i verden. Hvert år tusenvis er født med hull eller hull i deres overleppe som kan skape problemer med å spise, drikke, snakke og mer. Fremskritt i medisinsk behandling har gjort det mulig for leger å korrigere denne misdannelsen tidlig. Her kan du lære hvordan du skal behandle barnets leppe

Du trenger:.
Plastikkirurg
Tannlege.


en.
Gjennomgå plastisk kirurgi. Det første trinnet i å gi behandling for en leppe er å ha plastisk kirurgi. Vanligvis vil dette skje når barnet er mellom tre og seks måneder gammel. En kirurg vil nøye lukke gapet eller hullet som er til stede i leppen bruker masker for å holde det stengt. De fleste babyer vil ha et lite arr på området over deres øvre lepper. Kirurgen kan også korrigere eventuelle problemer som er til stede med nesen eller nesebor løpet av denne tiden også.
To.
Sjekk ører og hørsel. Etter at barnet har hatt korrigerende kirurgi for sin leppespalte, burde han ha rutinemessig screening av hørsel og ører for å sikre at ingen væske buildup er oppstått og forårsaker skade. Denne generelt er et større problem for barn født med ganespalter, men det kan fortsatt oppstå for babyer født med leppe.
Tre.
Consult tannleger vedrørende antall tenner og justering. I de fleste tilfeller en misdannelse av munnen eller leppene resulterer i manglende tenner eller feilaktig justering av kjeven. Selv om kirurgi kan fikse gapet til stede på leppen, kan falske tenner være nødvendig for eventuelle hull og tannregulering kan bidra rette justeringen av tenner som er til stede, men ut av plass. Avhengig av alvorlighetsgraden av den første leppespalte barnet kan kreve et bein pode i en alder av 8 eller 9 for å holde permanente tennene på plass. Vanligvis gjøres dette ved å ta en liten bit av hoftebeinet og bruke den til å rekonstruere den øvre munnen eller overkjeven.
Fire.
Seek ekstra plastisk kirurgi hvis nødvendig for å forbedre utseendet. Den leppe kan resultere i forskyvning av nesebor eller store arr kunne forbli fra den første operasjonen. I disse tilfeller vurdere ytterligere plastisk kirurgi for å rette opp disse kosmetiske problemer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------