Stilling: helse > ADHD >

hvordan å forberede deg til å slutte, eller slutte å røyke

  Prøver du å slutte å røyke? Røykeslutt er en av de vanskeligste tingene du noensinne vil prøve å gjøre. De første to eller tre dager er de mest kritiske tider for deg når du prøver å slutte. Når du kommer forbi det, det fysiske suget blir lettere å bære, og får du brukt til å gå om din daglige rutine uten en sigarett. Folk er vanedyr. Når du kommer i en rutine av røyking sigaretter i løpet av dagen, er det vanskelig å gå uten en på den tiden. Les videre for å lære å forberede deg til å slutte å røyke.

Du trenger:
sukkerfri tyggegummi
. Paper.
Blyant.


en.
Hold mye sukkerfri tyggegummi med deg. Dette hjelper deg når du har en veldig dårlig sigarett craving. Spesielt kanel, da det gir munnen en liten bit av brenner og distraherer deg fra den fysiske cravings. Sukkerfri tyggegummi er anbefalt. Hvis du får noe sukkerholdig, kan det skade tennene dine.
To.
Distrahere deg. Har du noen hobbyer? Plukk noe du kan gjøre at du kan miste oversikten over tid mens du gjør det. Hvis du holder deg opptatt, vil du ikke ha fullt så mye tid til å tenke om røyking.
Tre.
Go for fotturer. Walking er en god måte å holde røyking ut av tankene dine og det er en god unnskyldning for trening.
Fire.
Skriv ned en liste over årsaker til at du har for å ville slutte røyking. Holde disse i buksa lommen hele dagen. Når du føler deg svak, trekk ut listen og lese den. Dette vil hjelpe tjene som en påminnelse til deg selv og vil gjøre deg tenke på konsekvensene av å ha en sigarett.

Tips og advarsler


 • Bare sluttet for deg selv, og når du er sikker på at du er klar til å slutte. Hvis du prøver å gjøre det for noen andre, betyr det ikke fungerer.
 • Røykeslutt kan gjøre deg veldig sur. Hold et øye med temperament, og sørg for at du ikke bli opprørt og si ting du angrer på til noen du elsker fordi du har ikke hatt en sigarett. Noen ganger du er bedre distansere deg fra folk i noen dager mens du prøver å avslutte.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------