Stilling: helse > ADHD >

hvordan å gå ned i vekt med vann aerobic

  De fleste vet at gjør aerobic er en utmerket måte å tilstand kroppen, opprettholde et sunt hjerte og miste vekt. Dessverre blir mange lei like etter starten en vanlig aerobic program og forlate det helt. For disse menneskene, kan gjøre vann aerobic være et godt alternativ. Et vann aerobic programmet er enkelt på ledd og muskler, får pulsen opp og forbrenner kalorier som resulterer i vekttap. Vann trening er et ideelt valg ikke bare for friske mennesker, men også for de som har en tilstand som for eksempel leddgikt eller en ryggskade som kan nekte dem fra å gjøre regelmessige øvelser. Og fordi vannaerobic vanligvis gjøres i brystet-høyt vann, trenger du ikke å være en svømmer å delta

Du trenger:.
Tilgang til et svømmebasseng


. en.
Bli med på vann aerobic klasse, om mulig, å lære hvordan du gjør øvelsene riktig. En instruktør som regel guider klassen gjennom øvelser og vil bidra til at du forstår hvordan du gjør øvelsene riktig.
To.
Utfør øvelsen på egen hånd, hvis du foretrekker det, etter du har lært hvordan du gjør dem riktig. Vannet aerobic øvelser er enkle å lære og morsomt å gjøre. Selv om mange mennesker nyte atmosfæren av en gruppe eller klasse, hvis det er ikke alltid praktisk eller praktisk for du bare gjøre treningen alene når det passer deg.
Tre.
Do vann aerobic akkurat som du ville gjøre vanlig aerobic, bare gjør trening i vann. Treningen kan inkludere gåing, løping og andre aerobe aktiviteter som vil være like effektivt som et land trening, men mye lettere på kroppen.
Fire.
Tone, styrke og trening hver eneste del av kroppen din ved å gjøre din treningsøkt på vannet. Motstanden i vann er 12 ganger større enn luft, så beveger seg gjennom vannet utøver mye mer kraft og får deg til å bruke musklene mer. Dette vil i sin tur bidra til å gjøre deg sterkere.

Tips og advarsler


 • vannaerobic i kombinasjon med en fornuftig, godt balansert kosthold for beste vekt tap resultater.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------