Stilling: helse > ADHD >

hvordan å identifisere symptomer på pinworms

  Selv om ingen foreldre ønsker å tenke deres barn har pinworms, er det viktig for dem å kunne identifisere symptomer på pinworms for å sette i gang raskt, effektiv behandling. Pinworms er en intestinal angrep som ofte forekommer blant barn og småbarn. Selv ikke spesielt farlige for barn, er tilstanden smittsom, og tidlig identifisering vil bidra til å forhindre spredning til andre familiemedlemmer eller barn. Pinworms er rundt 1 /4 til 1 /2 cm i lengde og reise fra de store tarmen til endetarmen området, der de forårsaker intens kløe og ubehag. Lett spres gjennom uformelle kontakten, de er lett behandles gjennom medisiner som dreper dem

Du trenger:. .
Anti-pinworm medisiner
Anti-klø krem.


en.
Se etter tegn på barnet ditt kløe hans eller hennes anal området. Dette er en av de store indikasjoner på en pinworm angrep. Området kan bli rød på grunn av riper.
To.
Følg nøye med på barnets søvnvaner. Er han mer urolig enn vanlig? Pinworms forårsake sover urolig på grunn av smertefulle hudirritasjoner rundt anal området.
tre.
Se etter tegn til rødhet rundt genitalia av jenter, som pinworms kan migrere fra eggene legges rundt anal området til andre deler av kjønnsorganene.

4.
Se etter tegn på pinworms. De ser ut som tynne strenger som er gulaktig eller hvit i fargen som ofte kan sees i et barns avføring. Noen ganger kan de selv bli oppdaget rundt anal området natten gjennom bruk av en lommelykt.

Tips og advarsler


 • Pinworm infeksjoner behandles med medikamenter som en to-dose anti-ormen narkotika og vil forsvinne innen to uker etter begynnelsen av behandlingen. Ved funn, vask alle sengetøy, klær og håndklær i kontakt med barnet. Hold negler for alle familiemedlemmer rene og klippet kort for å hjelpe inneholde spre.
 • Hvis barnet klager over intens kløe etter at behandlingen er begynt, oppfordrer barn til ikke å klø, og å holde fingrene vekk fra munn og nese. Foreldre kan gjelde reseptfrie kremer eller kremer til anal området for å lindre symptomer.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------