Stilling: helse > ADHD >

hvordan å lage en matboks for barna i 7 friske tips?

   Neste gang du pakker barnets matboks, ta en titt på innsiden. Hvor mange forskjellige alternativer av mat har dere gitt den lille og hva er forholdet mellom sunn mat til junk food? Det er så viktig å inkludere en rekke sunne matvarer og snacks for barnet ditt til å spise mens de er på skolen. Men noen ganger kan det være vanskelig å komme opp med nye ideer for matboks
en
Så for å hjelpe, her er 7 sunt tips for barneklubb matboks:
1 . Hold det sunt-Fyll matboksen med et utvalg av sunn mat. Pass på å ta rikelig med frisk frukt, grønnsaker og prøve å bruke en rekke forskjellige brød som wraps eller ruller med grovt eller multigrain brød. Legg protein fyllstoff som kjøtt eller fisk og inkluderer melkeprodukter.
To.
To. Gjør det morsomt-stedet biter av frukt i klare zip opp poser og skrive et notat eller vits å barnet ditt på forsiden. Dette vil gjøre dem glade om å åpne sin matboks å se hva note som er igjen hver dag. Skjær smørbrød i forskjellige former (kvartalene, sirkler, smiley ansikter).
Tre.
Tre. Gjør det fargerike-sørge for at det er rikelig med frukt og grønnsaker i matboksen sin så det er fargerikt og sunt:-for eksempel en skinke og tomat sandwich, en frukt salat, pinner grønnsaker (gulrot, agurk), hjemmelagde muffins, ost og kjeks, juice, vann.
fire.
fire. Lett å spise-Skjær opp biter av frukt for barnet ditt så det er lett for dem å spise. Slike som vannmelon (skåret i terninger), epler (kvartaler), kiwi (sirkler), oransje (kvartaler eller skrelle huden i en sirkel bevegelse danner en lang slange som ring som sitter på den oransje til barnet er klar til å spise den . Så dra av skinnet til å spise den oransje og huden er i en slange ring-gjør det morsomt for barna)
5
5!. . Dunk Dip! Skjær opp noen agurk, gulrøtter eller selleri i små pinner og inkluderer cherrytomat. Deretter plasserer alle grønnsakene i en beholder. I midten av beholderen legge til en dukkert, for eksempel hommos eller ost. Gjør det morsomt for barna, slik at de kan dunk maten inn i dip.
6.
6. Mer enn bare ost og kjeks-Når du pakker ost og kjeks som snacks alternativ, velge en ost som du kan kutte deg selv i stedet for pre-pakket. På denne måten gir deg frihet til å velge en sunn ost alternativ, og også å inkludere add ons. Bruk en container fra hjem og kuttet opp litt ost og inkluderer cherrytomater, agurk (kuttet i sirkler) og inkluderer kjeks. På den måten barna blir mer og mer så bare ost og kjeks.
7.
7. La junk ut!-Hvis du ikke legger junk food i en av barnets matboks høy sjansene er de ikke vil spise den! Så la ut junk og erstatte den med sunn mat som frukt, grønnsaker pinner, yoghurt, ost eller sunn müsli barer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------