Stilling: helse > ADHD >

hvordan å le veien til bedre helse

   Vi har hørt clichà © "latter er den beste medisin". I det siste har vitenskapen vært fange opp og bevise det som mange allerede visste, som for eksempel latter øker den immunsystem, hever endorfin og serotonin-nivå (lykkelig kjemikalier) og kan senke blodtrykket. Den spennende delen er at latter er også den minst kostbare og enkleste å svelge medisinen du noensinne vil finne! . Hold lesing for enkle måter å få mer latter og smiler inn i deg livet

trenger Du:
selv
. en forpliktelse til glede.
et ønske om å pynte opp.


en.
latter med en baby eller et barn. Det er veldig vanskelig å holde seg alvorlig for lenge rundt barn og babyer. Engasjement og øyekontakt med noe menneske kan stimulere latter, men spesielt med barn. Peek-a-boo og andre barndom spill er en sikker brann måte å få litt latter i gang. Har du ikke barn? Lån en!
To.
Accessorize. Kjøp og bære rundt morsomme penner. Du kan få penner med glitter, fjær, lys osv. Selv bevegelige deler! Bruk morsomme og fargerike sokker, dum og unike smykker. Jeg vedder på at du vil smile eller le hver gang du ser disse dumme tilbehør og andre vil også!
Tre.
Les tegningene og vitser. Bruk tegneserier for innpakningspapir! Post din favoritt tegneserier på skrivebordet eller på kjøleskapet. Registrer deg for Clean Spøk av dagen til å bli levert til innboksen din.
Fire.
Ha en gjenforening! Venner og familie er ikke nødvendig, selv om de kan være bra tilføyelser. Leter gjennom fotoalbum, se filmer eller gjenutlegging historier er en klassisk måte å finne latter.
fem.
Kast et tema party. Kast en pyjamasfest med venninner. Eller har en hatt fest, en parykk fest eller et teselskap. Du kan invitere venner over på en finger food fest der alle har til å mate hverandre. Og vrøvl parter er en eksplosjon. Ingen har lov til å snakke engelsk. Latter er virkelig det universelle språket!
6.
Oppsøke laughers. Ofte de vi tilbringer mest tid med er de menneskene vi ler med minst. Vi tror at arbeid eller ekteskap er seriøs business. Gjør et poeng å dele smil og latter med dine nærmeste. Også gjøre et poeng å oppsøke andre som ler. Sjekk ut folks morsomme bein. Er de lett å le med? Sikre at de rundt deg er noen med som du føler deg komfortabel åpne opp, ler og tøyser.
7.
Samle leker. Ikke dyrt voksne leker som TiVo's, sport biler og I-pod, men enkle leker som tjener ingen hensikt, ingen mening og ingen forløsende sosial verdi. Kjøpe noen squishy baller eller opptrekkbare leker og holde dem på skrivebordet på jobben. På kort tid dine kolleger vil finne seg å spille med dem og ler når de stopper ved.
8.
Lag din egen latter trening. Hvis du ikke har sett Latter Yoga, sjekk den ut (link under), og deretter lage din egen latter trening. Som mennesker har vi ubegrenset materiale!
9.
Bølgen ved deg selv og smile og le når du ser et speil.
10.
Og generelt prøver å gjøre minst én dum ting en dag!
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------