Stilling: helse > ADHD >

hvordan å være smart og ikke bli en sol bunny

   Hvorfor er folk fortsatt baking seg i solen? Ikke de leser? Er de dumme? Er de ikke redd for å se ut som en billig fake pleather bag? Du får bare ett ansikt, og det er ingen do-overs

Du trenger:. .
Minst en halv hjerne
viljen til å leve.
ønsket om å se bra ut.
solkrem.


en.
Begynn å tenke på fremtiden. Begynne å ta vare på deg selv som du livet avhengig av den. Det gjør det! Unn deg selv som du ville behandle en kjær barn.
To.
Invester i et par gode solbriller med linser som blokkerer ut UV-stråler. Ikke bare vil de gjøre deg se kul, men du vil faktisk være i stand til å se når du er eldre. Solskader på øynene kan være veldig alvorlige. Du vil også kunne stirre på folk uten å virke skummel.
Tre.
+ Start bygge en garderobe av hatter, og faktisk bruker dem. Mye av solskader skjer i hodebunnen, ørene, halsen, og brystet. Disse er alle harde steder å undersøke selv. Ingen ønsker å ha kreft ting gravd ut av oss.
Fire.
Alltid satt på solkrem. Jeg bruker den hver dag uansett vær. Jeg liker Anthelios XL 60 fra La Roche-Posay. It inneholder Mexoryl og beskytter mot UVA og UVB stråler. Det gjør ikke tetter porene eller lukter solkrem.
Fem.
Solskader ikke bare gjør huden din ser ut som skinn. Søn skader elastin og kollagen i huden din. Det er det som holder huden stram og stram. Vi har alle sett den magre tennis damene med hengende kjøtt på en ellers så tynne bein. Det er ikke et pent syn.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------