Stilling: helse > ADHD >

hvordan bli kvitt hikke, hvor som helst, og når du ikke har vann!

  Hikke, definert som et krampaktig sammentrekning av mellomgulvet, er vanligvis bare en vanlig, men irriterende forekomsten i kroppen at det meste av tiden, kommer uten forvarsel og møter opp på den verste tiden. De fleste av disse medisinene på her er forbundet med å drikke vann. Men, hva om du var et sted når episode begynner, og det ikke er vann i sikte? Her er min middel, og det fungerer, og krever ingen vann eller andre væsker i det hele tatt. Min mann sverger ved det også nå at han har prøvd det. Jeg håper det fungerer for alle dere også.

Du trenger:
Du trenger bare tålmodighet, og en enkel avspenningsteknikk
. .


en.
Når hikke begynner, lukker øynene og prøver å puste dypt inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. Som du er exhaling, la pusten ut så mye du kan før du puster inn en annen.
To.
Dette høres kanskje dumt, men visualisere membran i samklang med brystet opp og ned og slappe kroppen din.
tre.
Trolig den viktigste skritt er å løfte en arm mens du bruker avslapping pusteteknikker. For meg, åpner dette opp i brysthulen og gir mer luft inn Ofte sier vi våre barn når "vannet går ned i feil rør" når man drikker og barn hoste å sette "hands up". Det samme gjelder her, tjener det samme formål.

Tips og advarsler


 • Som jeg har sagt, virker det for familien min, og forhåpentligvis vil det fungere for deg . Lykke til og RELLAAAAXXXXX!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------