Stilling: helse > ADHD >

hvordan bli kvitt ørevoks i et barn

  Selv om øret voks er et naturlig produkt av kroppen, har for mye ørevoks kan forårsake hørselsproblemer eller ubehag hos barn. Dersom du ønsker å prøve å bli kvitt ørevoks i et barn, følger du disse trinnene

Du trenger:.
Hydrogen peroxide
Mineralolje.
Vannflaske.
Over-the-counter ørevoks produktet.


en.
Bruk hydrogen peroxide. Ved hjelp av en dropper legge til en liten mengde av hydrogen peroxide til barnets øre. La den boble, og slå barnets øre til avløp. Dette kan å løsne ørevoks.
to.
Bruk naturlige tilnærmingen. Noen få dråper olivenolje eller mineralolje i barnets øre kan myke opp ørevoks. Myknet voks vil ofte komme ut på egen hånd.
Tre.
Hvil barnets øre på en varm vann flaske eller på en varm klut. Heat kan hjelpe smelte ørevoks slik at det kan renne. Pass på at temperaturen på overflaten er varm og ikke varm.
Fire.
Kjøp en over-the-counter øret voks fjerning løsning eller kit.
Fem.
Kontakt ditt barns barnelege. Han kan ha en foretrukket metode for å løsne og fjerne ørevoks. Legen kan myke opp og skrape bort ørevoks fra barnets øre.
Seks.
Go for forebygging. Hold barnets ører rene med en myk vaskeklut i det ytre øret. Du vil også være lurt å være sikker på å holde barnet hydrert. Dehydrering kan gjøre ørevoks vanskeligere.

Tips og advarsler


 • Consult ditt barns barnelege før du bruker noe for å fjerne barnets øre voks.
 • Bruk aldri en bomullspinne for å rense øret voks fra en barnets øre. Du kan pakke øret voks i øret dypere gjøre problemet verre.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------