Stilling: helse > ADHD >

hvordan du bruker naturlig progesteron før eggløsningen

  Progesterone terapi, populær blant alternative helsepersonell for behandling av pre-menstrual symptomer, kan ha en annen fordel: forvaltningen av eggløsning. Selv om litteraturen er mangelvare på teknikken, her er hvordan noen utøvere har funnet suksess med progesteron å suspendere eggløsning-og så stimulere den for økning i fruktbarheten

Du trenger:.
Progesterone krem, tilgjengelig gjennom alternative helsepersonell eller online (se Resources, nedenfor).


en.
Merk første dag av menstruasjon, og teller fem dager fremover. Det er da du skal begynne behandlingen.
To.
Mål din daglige dose basert på progesteron innholdet i fløte. For en formulering som er 1,6 prosent progesteron etter vekt (3 prosent i volum), i underkant av en kvart teskje vil inneholde målet beløpet. Å suspendere eggløsningen, er 15 til 20 mg ideal.
Tre.
Påfør kremen på nakken, brystet eller indre arm for best resultat. De er steder på huden hvor progesteron vil absorbere mest mulig effektivt.
fire.
Fortsett å påføre kremen fra dager 5 til 25 av menstruasjonssyklusen.
fem.
Hold deg behandling for to til tre måneder, og så stopp. Tanken er at, i løpet av neste syklus eller to, vil eggstokkfollikler kjøre i høygir for å gjøre opp for tapt tid-og du vil være mer sannsynlig å bli gravid

Tips og. Advarsler


 • Både medisinske og alternative helse samfunnet advare mot bruk av syntetiske progesteron varianter, for eksempel progestin. Deres grunner forskjellig. For mer informasjon, besøk WebMD og Napro området fra Resources nedenfor.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------