Stilling: helse > ADHD >

hvordan du får mest mulig ut av legetime

  Du har ventet i en time for å se legen. Du kan ikke huske navnet på den nye medisiner du tar fra den andre legen. Og var ikke det noe annet du ønsket å spørre? . Få mest mulig ut av din legetime ved å planlegge fremover
en.
Før du går til legen, lage en liste over alt som plager deg. Det spiller ingen rolle om det virker uvesentlig. Hvis legen ser ut til å fokusere på en bekymring, minne ham /henne at du har mange bekymringer. Det er mulig at de er i slekt. Du ventet å komme inn på avtalen, så gjør det meste ut av det!
To.
Legge alle dine medisiner i en ziplock pose og ta den med deg. Det spiller ingen rolle om det er over disk medisin eller medisin som du ikke har tatt en stund. Bringe det hele.
Tre.
Ta med navn og adresse på eventuelle andre legen du ser. Legen din kan være nødvendig å konferere med den andre legen, og dette vil spare tid hvis du har den informasjonen der. Dessuten, mange av oss glemmer navnene på andre leger. Minst jeg gjør.
Fire.
Ta en penn og notatbok til å skrive ned alt legen sier. Noen ganger når legene foreskriver medisin, vil apoteket sette feil informasjon på etiketten. Skriv ned alle retninger og relevant informasjon. Dette er også en god tid å avklare med legen hvorfor han /hun er forskrivning dette legemidlet.
fem.
Ikke vær redd for å spørre hvorfor. Hvis du ikke forstår diagnose, be om en avklaring. Leger er veldig villige til å forklare.

Tips og advarsler


 • Lag en kopi av resepter før du går til apoteket.
 • For mindre forvirring, fylle alle dine resepter på samme apotek.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------