Stilling: helse > ADHD >

hvordan du gjør din periode kortere

  Mange kvinner gruer få menstruasjonen hver måned. Noen kan oppleve kramper så ille at det kan holde dem i senga, mens andre får migranes, svimmelhet eller bare generelt ubehag. Hver kvinnens menstruasjonssyklus er forskjellig fra den neste og måter å forkorte lengden kan være forskjellig fra kvinne til den neste. Du kan bruke p-piller for å påvirke menstruasjonssyklusen, men alltid snakke med en lege først

Du trenger:. . .
P-piller


en

Snakk med legen din om å få en resept på p-piller. Enkelte typer kan gjøre sykluser kortere, lettere, og kanskje redusere noen kramper som du kan ha.
To.
Øvelse mer hvis du er i stand. Hvis du har kramper, kan utøve faktisk gjøre deg bedre og også forkorte tiden du har mensen. Prøv jogging, walking eller aerobic for å få kroppen i bevegelse. Du vil bli fokusert på trening i stedet for kramper skjer.
Tre.
Hvis du allerede er på prevensjon, hopper over placebo piller i pakken av piller. Dette vil ofte stall menstruasjonen og kan føre til at du hoppe over det for måneden. Men noen ganger kan dette også føre til småblødninger. Diskuter med legen din om å ta fødselen kontroller kontinuerlig og hun kan fastsette en annen type p-piller for at dette skal skje. Aldri prøve denne metoden uten å diskutere det med legen din først.
Fire.
Planlegg et besøk med din lege /gynekolog for å diskutere din menstruasjonssyklus. Hvis det er virkelig en plage for deg og får deg til å gå glipp dager med arbeid eller å holde seg innendørs, kan det være lurt å finne ut måter å redusere syklus tid eller hoppe over mensen. De kan diskutere øvelser, mulig kosthold endringer, eller foreskrive p-piller som kan gjøre perioden lettere å håndtere.

Tips og advarsler


 • Ikke forsøk på noen av disse tipsene uten å diskutere en sikker metode for å forkorte menstruasjonssyklusen med legen din først.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------