Stilling: helse > ADHD >

hvordan du gjør en injeksjon fra et hetteglass

  Self-injeksjoner trenger ikke å føre til at du angst. Å gi en injeksjon fra et hetteglass er ganske enkel og ikke altfor smertefullt. Hvis du trenger injeksjoner daglig, gjør det selv gir deg mer frihet som du ikke trenger å stole på en sykepleier eller omsorgsperson

Du trenger:.
Vial av medisiner MobiltelefoniSprøyte.
Alkohol vattpinner.

Klargjøre Injection


en.
Undersøk hetteglasset med medisiner. Se etter misfarging eller partikler flyter rundt i den, og bruke en ny ampulle hvis du finner noen.
To.
Vask hendene grundig og fjern hetten fra hetteglasset. Tørk toppen av hetteglasset med en spritserviett og la det tørke i 10 sekunder.
Tre.
Fjern plasten p vakt fra sprøyten. Trekk tilbake stempelet til du fyller sprøyten med mengden luft som tilsvarer mengden av væske du skal injisere.
Fire.
Sett nålen inn i sentrum av hetteglasset's gummipropp. Skyv stempelet til utslipp av luft inn i hetteglasset, noe som gjør det lettere å trekke væsken fra flasken.
fem.
Snu hetteglasset med medisiner opp ned og hold den i én hånd. Vær sikker på spissen av nålen er i væsken. Bruk den andre hånden til å trekke tilbake stempelet sakte til du fyller sprøyten med riktig mengde væske, og deretter fjerne kanylen fra hetteglasset.
6.
Point nålen ender opp og trykk på fat sprøyten forsiktig for å fjerne eventuelle luftbobler. Tegn tilbake stempelet litt å samle boblene, og skyv stempelet sakte for å løse luften.
7.
Kontroller at du har riktig dosering. Sett dekselet på sprøyten til du er klar til å gi injeksjon.

Å forvalte Injection


en.
Trekk tilbake klær til helt avsløre injeksjonsstedet. Tørk av eksponert hud med en spritserviett i en sirkulær bevegelse og la det tørke i 10 sekunder.
To.
Varm medisiner ved å forsiktig rulle sprøyten mellom håndflatene. Fjern nålehetten og ta tak i sprøyten som du ville en blyant
3
Hold sprøyten i 45 -. . Til 90-graders vinkel (halv-skrå til rett opp fra overflaten ), ca 2 inches fra huden. Klem huden mellom frie tommel og pekefinger, og bruke en rask stikk å sette inn kanylen helt inn i huden.
Fire.
Trekk tilbake på sprøyten litt. Hvis ingen blod vises i glasset, sakte presse stempelet ned. Hvis det er blod, kast dosen og starte på nytt.
Fem.
Plasser en ren spritserviett over injeksjonsstedet og nål, og trekke kanylen fra huden. Påfør lett trykk.

Tips og advarsler


 • aldri bruke en nål eller sprøyte. Kast disse elementene i en spesiell punktering-resistente beholder, som du kan få fra ditt lokale apotek eller sykehus.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------