Stilling: helse > ADHD >

hvordan du raskt komme på en transplantasjon liste

   Uavhengig av hva slags orgel du trenger, venter på en transplantasjon kan være en vanskelig opplevelse, som du veie alle alternativer og lurer på hvordan du vil komme tilbake til å leve normale liv-alt mens du står overfor ildprøven for å prøve å komme på en transplantasjon liste som vokser hver dag. Men ikke la det få deg ned. Det er et par ting du må ha i orden slik at du kan bli satt på transplantasjon listen og få orgelet du trenger
en.
Først må du er i form. Vil du ha din BMI (body mass index) å være i et sunt utvalg for høyden din. Mange transplantasjon sentre har en BMI cutoff-en god grunn til å gjøre visse du er på ditt sterkeste. Tenk på det som om du forbereder en maraton. Hvis din vekt er et problem, prøv å endre kosthold og innlemme mer frukt og grønnsaker i dine måltider. Også prøve å trene mer slik at du kan få din vekt i det friske området.
To.
Forskning transplantasjon sentre som interesserer deg. De kunne være de som har en høy organ overlevelse, beholde spesialister i din sykdom, pasienter raskere eller er nærmere deg geografisk. Transplantliving. org og Srtr. org er gode nettsteder for denne informasjonen. Finn ut hva som er viktig for deg og få legen din til å sende informasjon til de aktuelle sentrene slik at de kan vurdere deg for transplantasjon.
tre.
Hvis du røyker eller bruker illegale rusmidler, er nå et godt tidspunkt å slutte. Bruke rusmidler vil ekskludere deg fra transplantasjon ventelisten, og avhengig av sykdommen din, kan røyke tobakk gjøre det også. Hvis du trenger en lever, kan du bli bedt om å slutte å drikke alkohol, hvis du ikke allerede har gjort. Igjen, snakk med legen din eller helsepersonell om måter å avslutte disse aktivitetene, og å påse at nevnte råd gjelder for din situasjon.
Fire.
Slutt, prøve å lære alt du kan om sykdommen din og hvordan du nådd punktet der trenger et organ. Det vil hjelpe deg å bli bedre informert når du går gjennom evaluering og snakke med klinisk personell. Igjen, komme i best mulig form, slik at du kan bli plassert på transplantasjon listen. Gjør et godt inntrykk på klinikere og spille en aktiv del i omsorgen. Vær sikker på at du kjenner alle konsekvensene av transplantasjon-den gode, den onde og den stygge. Også bestemme at du er i stand til å ha råd til immunsuppressive medisiner som følger med å være en transplantasjon mottaker. Overholde til enhver tid med dine nåværende diett og du vil finne deg selv på transplantasjon listen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------