Stilling: helse > ADHD >

hvordan du styrer cravings

   Alle har hatt krav på ett eller annet tidspunkt. Cravings kan overvelde noen tilnærming for å spise sunt eller oppholder seg på en diett, og kan skape en atmosfære hvor man gir etter for disse cravings. Det er noen ting som kan gjøres for å hjelpe dempe de cravings 1.
Selv om du kanskje ikke bryr for sterk mat, du kan spise en hot pepper for å hjelpe deg dempe cravings ifølge en studie utført av «British Journal of Nutrition. "Hot Peppers inneholder en ingrediens som heter capsaicin.
To.
Forstå at capsaicin vil hjelpe drepe din craving for fet snacks og spise en varm pepper under lunsj vil hjelpe dempe disse cravings resten av dag.
tre.
Vit at du kan faktisk spise litt sjokolade til å ta vare på et sug etter sukker eller sjokolade uten overindulging. Prøv drizzling litt sjokolade sirup langs lengden av en banan eller på to eller tre jordbær. Du vil få nok av en sjokolade sjokk å være fornøyde med fiber, vitaminer, og litt mer av en lett søt smak i frukten.
fire.
Prøv en stokk med tyggegummi etter du er ferdig med lunsj. Det har blitt bevist at personer som tygger tyggegummi i løpet av ettermiddagen spiste færre kalorier til middag og forskning viser disse personene var ikke like sannsynlig å kreve søtsaker.
Fem.
Ifølge en fersk undersøkelse dårlig sove vaner kan faktisk føre til økt cravings. Du bør prøve og gjøre at du får sju til åtte timers søvn for å holde disse cravings for høy karbohydrater, høyt calorie matvarer i sjakk.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------