Stilling: helse > ADHD >

hvordan gjøre kanel hånden sanitizer

  Renslighet er første skritt for å sikre din families helse. Kliniske studier viser at hyppig bruk av waterless hånd sanitizers kan kutte ned på forekomst av forkjølelse og influensa. All hånd sanitizers bruke alkohol som en bakterie ødelegge virkestoffet. Lage din egen hånd sanitizer er en enkel måte å alltid ha nok "på hånden. " Denne oppskriften gir duften av kanel, men du kan også eksperimentere med sitron, lime, vanilje eller andre duft som du ønsker å prøve. Vær kreativ med å finne din egen signatur blander. Tillegg av fargestoffer er valgfritt

Du trenger:.
1 /4 kopp 100 prosent ren Aloe vera gel
1 /4 kopp korn alkohol.
8-10 dråper kanel duft olje (ikke eterisk olje).
2 dråper rød konditorfarge.
Bolle og skje.
Trakt.
Sprayflaske.


en.
Plasser aloe vera gel i en bolle.
To.
Legg korn alkohol til av aloe vera gel og hisse å kombinere.
tre.
Tilsett kanel duft olje til aloe vera og alkohol blandingen.
fire.
Rør i dråper konditorfarge. Rør godt å blande alle ingrediensene. Dette kan ta opptil ett minutt.
Fem.
Hell kanel hånden sanitizer inn i en sprayflaske. Bruk en trakt om åpningen av flasken er smal. Hånden sanitizer er klar til å tas i bruk umiddelbart.

Tips og advarsler


 • La hånden sanitizer å fordampe naturlig på hendene etter bruk for å drepe bakterier. Inntil hendene er tørt, unngå å berøre dine øyne.
 • Unngå bruk av kanel essensielle oljen så mange mennesker er til en viss grad allergisk mot det. Konsentrert naturlige kanel kan forårsake en brennende, rødt utslett på huden til følsomme individer. Dette er et tilfelle der en simulert duft olje kan være et bedre valg.
 • Selv waterless hånd sanitizers er ideelle for tider når såpe og vann er utilgjengelige, husk at hyppig, grundig håndvask er fortsatt svært viktig å fortsatt helsevern. Motstå erstatte generelle handwashing med hånden sanitizers bare.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------