Stilling: helse > ADHD >

hvordan gjøre tvillinger med fruktbarhet piller

  Flere faktorer kan påvirke sannsynligheten for å bli gravid tvillinger. Hvis du har en historie med tvillinger i familien din, eller allerede har tvillinger, er det mer sannsynlig å bli gravid tvillinger. Fruktbarhet behandlinger, inkludert fruktbarhet piller, kan også øke sjansen for å få tvillinger
en.
Gjør en avtale med en fruktbarhet lege eller fødselslege. Diskuter ditt ønske om å ha tvillinger med legen din, og lytte til hans anbefalinger. De fleste leger vil fraråde å ta fruktbarhet piller med mindre du har problemer med å bli gravid helt.
To.
Vit at fruktbarheten piller bærer med seg en flokk av bivirkninger, herunder risiko for cyster på eggstokkene og ovarial hyperstimulering syndrom. Det har også vist at fruktbarheten piller kan føre til en større sjanse for å få eggstokkreft.
Tre.
Vær oppmerksom på at tvilling svangerskap og leveranser bære mer komplikasjoner. Kvinner som bærer tvillinger er mer sannsynlig å oppleve ubehag, for tidlig arbeid og postpartum depresjon. Twin babyer er også mer sannsynlig å bli født med lavere fødselsvekt enn ett barn. I tillegg er det mer sannsynlig at du trenger å føde via keisersnitt hvis du har tvillinger.
Fire.
Ta fruktbarheten pillene som foreskrevet av legen din. Aldri endre dosen din i et forsøk på å øke sjansene for tvillinger. Gjør du det kan føre til alvorlige bivirkninger.
Fem.
Se legen din regelmessig for å overvåke resultatene av fruktbarhet piller. Det anbefales at du ikke tar fruktbarheten piller for en lengre periode. Snakk med legen din om hvor lenge du skal ta pillene hvis du ikke se tidlige resultater.

Tips og advarsler


 • Det anbefales at du får en liten mye vekt, hvis du forsøker å bli gravid tvillinger. Kvinner som har litt forhøyet kroppsfett prosenter tendens til å ha tvillinger oftere enn de med normal kroppsfett.
 • Spis yams. Yams, spesielt cassava rot, har vist seg å øke eggløsning, og dermed øke dine sjanser for å ha tvillinger.
 • Kvinner som ammer er også mer sannsynlig å bli gravid tvillinger. Hvis du allerede har en baby, fortsetter amming barnet ditt mens du prøver å bli gravid tvillinger.
 • Vær oppmerksom på at fruktbarheten piller kan være hard på kroppen din. Fullt diskutere mulige bivirkninger med legen din før du tar pillene.
 • De fleste leger vil ikke gi pasienter med fruktbarhet behandlinger med mindre de absolutt trenger dem. Hvis du søker fruktbarheten piller bare for å øke sannsynligheten for å ha tvillinger, er det lite sannsynlig at en lege vil foreskrive deg pillene.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------