Stilling: helse > ADHD >

hvordan man kan forebygge en PMS hodepine

  Noen kvinner opplever hodepine starte et par dager før og under menstruasjon som er mer alvorlige enn hodepine på andre tider av måneden. Dette symptomet er også kjent som en Menstrual migrene

Du trenger:. .
Kalender
Pen /markør.
smerte medisinering.
kunnskap om utløsere.


en.
Først spore sykle på kalenderen. Merk din kalender på de dagene du får hodepine og noter smerte nivå enten 10-10 eller bare "mild", "middels", "dårlig", "Jeg vil dø det gjør vondt så ille" eller hva systemet fungerer for deg. Dette vil hjelpe deg å gjenkjenne et mønster for å finne ut om hodepine blir utløst av PMS. Sørg også for å merke andre triggere som kan være årsaken til hodepine, som mat, stress eller andre aktiviteter.
To.
Hvis du ikke allerede er på dem, bør du vurdere å ta p-piller som er ment for å holde hormonnivåene stødig gjennom hele måneden, slik at du ikke får så ille PMS symptomer, inkludert PMS hodepine.
tre.
Når du vet du er i ferd med å få menstruasjonen, sørg for at du får nok søvn og drikk rikelig med vann for å holde seg hydrert. Vit når du bør være får mensen, vil dette hjelpe deg å forstå stressnivå og kunne ta forebyggende tiltak før PMS starter. For å gjøre det enklere, vil du kanskje farge i et par dager før du venter menstruasjon på kalenderen med en markør eller merkepenn så det er opplagt. Dette er spesielt flott hvis du har en ektemann eller kjæreste, vil de legge merke til det og husk å være mer forståelse for dine følelser og bli mer hjelpsomme . . . forhåpentligvis.
Fire.
Unngå overflødig stress, vin og alderen ost. Modnet ost er høy i tyramin som er bearbeidet kjøtt, rosiner, nøtter, avokado, hermetisk supper, og rødvin. Folk kan være følsomme for tyramin og resultatet er hodepine. Hvis du virkelig trenger det glass vin for å hjelpe til å takle stress, eller på grunn av en spesiell hendelse, ta noen Excedrin eller andre smertestillende medisiner på forhånd.
Fem.
Det er en 6-dagers behandlingen jeg kom over på medterms. com som består av en forebyggende behandling for menstrual migrene med en triptan i 6 dager begynner to dager før forventet start av menstrual migrene. Denne behandlingen reduserer forekomsten av migrene med minst en halv. De triptaner inkluderer sumatriptan (Imitrex), rizatriptan (Maxalt), naratriptan (Amerge), zolmitriptan (Zomig), eletriptan (Relpax), lmotriptan (Axert), og frovatriptan (Frova). Kontakt legen din eller ta det opp ved neste besøk.
6.
Unn din smerte med 400-600 milligram per dag av magnesiumoksid siden det er vanlig for menstruerende kvinner å ha en magnesium mangel.
7.
Hvis du får PMS hodepine er som smertefullt, men ikke alvorlig migrene og ikke klarer å hindre at hodepine i å komme på, prøve å ta Midol som lindrer hodepine i tillegg til andre PMS symptomer som oppblåsthet og kramper. En kombinasjon av Ibuprofen og Paracetamol kan også gi midlertidig lindring eller en dose Excedrin. De fleste vil finne at én type viktigste medisin fungerer bedre for dem enn en annen.

Tips og advarsler


 • Prøv det beste du kan for å hindre at PMS hodepine. Men hvis du lider av alvorlig menstrual migrene, disse målt kan bare redusere alvorlighetsgraden av dem. Lykke til!
 • Â © 2008 CCROCK. Reproduksjon i helhet eller delvis, er strengt forbudt
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------