Stilling: helse > ADHD >

hvordan man skal forebygge bakrus

  Du har sikkert vært der før-morgenen etter en natt med tung drikking, The pounding hodepine og kvalme kan være intens. Du lover å aldri drikke igjen, men snart finne deg ut på byen igjen og Downing de alkoholholdige drikkevarer. Men bare fordi du har en annen over-overbærenhet alkohol betyr ikke at du må betale prisen. Du kan i stor grad redusere sjansen for å bli en bakrus ved å følge disse trinnene
en.
Før du begynner å drikke, ta en multivitamin. Drikker tapper kroppens næringsstoffer, så ta en multivitamin vil bidra til å redusere dette problemet, og vil gi kroppen litt ekstra næring for å bekjempe innkommende alkohol.
To.
Spis noe mens du drikker. Maten hjelper kroppen å absorbere alkohol. En annen fordel er at du vil mer enn sannsynlig drikke mindre alkohol.
Tre.
Drikke langsomt. Jo saktere du drikker, jo mer tid du vil gi kroppen din til å brenne av alkohol, slik at mindre av det vil komme til hjernen din og blodet.
fire.
drikke vann. Prøv å nippe til litt vann i mellom slurker av alkohol. Å drikke alkohol gjør deg dehydrert. Nipper til vann hele natten vil bidra til å holde deg hydrert.
Fem.
Hold deg til én type drink. Drikker en rekke ulike alkoholer er ikke en god idé. Du vil mer enn sannsynlig ende opp å drikke altfor mye, og mer enn sannsynlig blir veldig syk. De fleste alkoholholdige drikkevarer ikke bland godt sammen!

Tips og advarsler


 • Når du kommer hjem fra din kveld på byen, har noe annet å spise og drikke . Unngå å ta noen aspirin, som er tatt med alkohol kan det forårsake leverskader.
 • Begrens alkoholinntaket. Prøv å holde kontrollen. Du kjenner din egen grense, så hold deg til den.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------