Stilling: helse > ADHD >

hvordan sette opp en medisinsk varslingssystem for seniorer

  Befolkningen av eldre i dette landet, og fortsetter å vokse i utlandet, som baby boomers nå 60 år. Folk lever lenger, og dermed er det økt behov for sikkerheten til disse eldre. Pensjonister har spesielle behov, for eksempel måter å kontakte familie og helsepersonell i tilfelle en nødsituasjon. Medisinsk varsel systemer har blitt utviklet for å imøtekomme dette behovet

Du trenger:. .
Medisinsk advarsel system
senior er hjem for den medisinske varslingssystem.
Telefonforbindelsen i senior hjem.


en.
Avgjør om en medisinsk advarsel system er noe som er nødvendig. Den medisinske varslingssystem er nyttig for de som ønsker å beholde sin uavhengighet, men kan trenge hjelp når de står. Det er også nyttig for en senior med noen helseproblemer, eller i fare for å falle og trenger hjelp. Innse at diskusjonen kan ta mer enn én samtale, som senior blir vant til tanken.
To.
Finn et firma som selger medisinsk advarsel systemer. Du kan bruke Rescue Varsling, for eksempel, området oppført i ressursene.
tre.
Bestem deg en baseenhet. Avhengig av hvilket selskap du velger, kan du ha ditt valg av base enheter som varierer i pris. Dette er hva plugges inn i telefonuttaket og forbinder senior til responsen systemet.
Fire.
Bestem om du vil kjøpe eller leie enheten og tjenester. Du kan leie enheten, og betale et bestemt beløp per måned for å bruke responsen systemet team. Eller, kan du kjøpe enheten, og generelt betaler mindre per måned for tjenesten. Noen selskaper, som Rescue Alert selskapet, faktisk tillate deg å betale en levetid avgift som får du enheten og tjenesten for livet for den opprinnelige senior abonnent.
fem.
Bestem på panikk-knappen. Dette er hva senior tar på personen sine til enhver tid når alene hjemme. Valgene spenner fra en knapp på et halskjede, et håndledd armbånd, eller til og med en som klipp på et belte.
6.
Bestill den medisinske varslingssystem, og når den kommer, hjelpe senior sette den opp. Du må da sjekke at det fungerer, ved å teste den. Sørg for å gi selskapet med telefonnumrene til venner og familie som må kalles den responsen teamet i tilfelle en nødsituasjon. Du kan vanligvis gi mer enn ett telefonnummer, i tilfelle du ikke kan nås på det første nummeret.
7.
Forklar senior hva som skjer med det medisinske varsling systemet og forstå prosessen selv. Når panikk knappen trykkes inn, går en samtale til den medisinske respons team. Enheten vil gi teamet å snakke med senior og se hva som er galt. Hvis ingen respons dersom hørt, er en ambulanse sendes umiddelbart. Responsen teamet kan hjelpe senior gjennom prosessen mens ambulanse er på vei. Responsen Teamet vil også kontakte familiemedlemmer med telefonnumre som allerede er satt opp i systemet.

Tips og advarsler


 • Selv om det medisinske varsling systemet er generelt ment for eldre, kan den også brukes for dem å gjenopprette fra kirurgi eller til og med som en stille alarm for ofre for vold i hjemmet for å opprettholde deres sikkerhet.
 • Pass på senior bruke systemet kjenner området der panikk-knappen vil fortsatt plukke opp timer på responsen enheten.
 • Du ønsker å sjekke med jevne mellomrom for å sikre at medisinsk advarsel systemet fortsatt fungerer. Enkelte selskaper faktisk har månedlige planlagt prøvelser.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------